Lekmer logo
ale

Rätt Start, Peukku Watercolour, Hoitoalusta, Sininen

0 (0) Arvostele
Rätt Start, Peukku Watercolour, Hoitoalusta, Sininen Rätt Start, Peukku Watercolour, Hoitoalusta, Sininen
€ 16,10
Suositushinta € 34,90 -54%
Aikaa jäljellä:
 
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa.
Löytyy varastosta.
Visa butikslager

Rätt Startin sininen hoitoalusta, jossa Peukku. CTC-käsitelty, joten hoitoalusta on vedenpitävä ja helppo pyyhkiä puhtaaksi. Päällinen on konepestävä 40°C. Materiaali: 100% puuvillaa, polyuretaanitäyte, Ökotex-sertifioitua, luokka... Näytä tuotekuvaus

Rätt Startin sininen hoitoalusta, jossa Peukku. CTC-käsitelty, joten hoitoalusta on vedenpitävä ja helppo pyyhkiä puhtaaksi. Päällinen on konepestävä 40°C.

Materiaali: 100% puuvillaa, polyuretaanitäyte, Ökotex-sertifioitua, luokka 1 (vauvat).
Koko: 49 x 66 cm
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Rätt Startin sininen hoitoalusta, jossa Peukku. CTC-käsitelty, joten hoitoalusta on vedenpitävä ja helppo pyyhkiä puhtaaksi. Päällinen on konepestävä 40°C.

Materiaali: 100% puuvillaa, polyuretaanitäyte, Ökotex-sertifioitua, luokka 1 (vauvat).
Koko: 49 x 66 cm

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Rätt Start

Artikkelinumero:
2573

Tags:
Hoitoalustat, 0-3 v., 30-50

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Rätt Start Näytä kaikki tuotteet

Rätt Startilla saat ruotsalaisittain oikeanlaisen alun! Tuotemerkki valmistaa käytännöllisiä, turvallisia ja hauskoja vauvatuotteita, jotka tekevät ensimmäisistä kuukausista yhdessä lapsesi kanssa vielä hauskemman ja yksinkertaisemman. Yrityksen valikoima sisältää mm. helistimiä ja puruleluja vauvoille, mutta myös satuhahmoin kuvitettuja ruokailuvälineitä ja mukeja sekä vuodevaatteita. Rätt Start tarjoaa värikkäitä ja turvallisia tuotteita vastasyntyneille ja aina kolmen, neljän vuoden ikään saakka. Rätt Start -tuotemerkki tarjoaa laajan valikoiman turvallisia, korkealaatuisia tuotteita pienille lapsille. Yritys saa inspiraationsa saduista ja tunnetuista, rakastetuista lasten suosikkihahmoista. Puuhamatolla, jonka kuvioinnissa on pingviini Pingu, lapsi oppii kääntymään ja nostamaan päätään samalla, kun matto stimuloi sekä näkö-, kuulo- että tuntoaistia. Musiikkimobile on jännittävä lelu, joka kiinnittää lapsen huomion. Rätt Start valmistaa myös pehmeitä, mukavia lastenvaatteita ja pussilakanasettejä vastasyntyneille. Myös näiden kuviointi on saanut innoituksensa satumaailmasta. Yritys on julkistanut aiemmin Kummitus Lapanen- ja Pikku Anna -aiheiset mallistot, vain muutamia nimetäksemme. Kaikki tuotannossa käytetyt värit ja materiaalit on hyväksytty sekä ruotsalaisten että EU-normien mukaisesti. Kun lapsesi on aika oppia syömään itsenäisesti, upeat, pienempikokoiset ruokailuvälineet tekevät siitä paljon hauskempaa. Rätt Start on ruotsalainen merkki, joka keskittyy kehittäviin, käytännöllisiin tuotteisiin, joita lasten on hauska käyttää. Aiheet on usein poimittu tunnetuista, klassisista lasten suosikeista. Nämä upeat tuotteet ovat erinomaisia kaste-, joulu- ja syntymäpäivälahjoja oikeanlaisen alun saamiseksi pienokaiselle. Yritys on pitkään valmistanut tunnetuilla satuaiheilla, esim. Elsa Beskowin Hattumökillä, kuvitettuja astiastoja. Yritys valmistaa myös tabletteja, jotka ovat saaneet innoituksensa ruotsalaisista lauluista. Anna oman lapsesi tai lähiympäristössäsi olevan lapsen päästä osalliseksi näistä aarteista heti alusta lähtien. Myös luotettava, kiltti Bamse ja utelias, pehmoinen Muumi ovat esiintyneet tuotteissa usein. Me Lekmer.fi -verkkokaupassa olemme iloisia voidessamme tarjota tätä laatumerkkiä asiakkaillemme. Teet tilauksesi yksinkertaisesti täältä verkkosivumme kautta ja voit valita laajasta valikoimasta.