Lekmer logo
ale

Jox Basic, Pöytä ja kaksi tuolia, Valkoinen

3 (1) Arvostele
Jox Basic, Pöytä ja kaksi tuolia, Valkoinen Jox Basic, Pöytä ja kaksi tuolia, Valkoinen
€ 72,90
Suositushinta € 129 -43%
Aikaa jäljellä:
 
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa.
Löytyy varastosta.
Visa butikslager

Täydennä lastenhuoneen sisustusta Jox Basicin tyylipuhtaalla kalustesetillä, johon kuuluu valkoinen pöytä sekä kaksi tuolia. Pöytä sopii mainiosti leikkihetkien teekutsuille taikka piirustuspöydäksi. Puinen pöytä on maalattu myrky... Näytä tuotekuvaus

Täydennä lastenhuoneen sisustusta Jox Basicin tyylipuhtaalla kalustesetillä, johon kuuluu valkoinen pöytä sekä kaksi tuolia. Pöytä sopii mainiosti leikkihetkien teekutsuille taikka piirustuspöydäksi. Puinen pöytä on maalattu myrkyttömällä maalilla.

Pöydän koko: 66 x 56 x 48 cm
Tuolin koko: 25,5 x 28,5 x 53,1 cm
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Täydennä lastenhuoneen sisustusta Jox Basicin tyylipuhtaalla kalustesetillä, johon kuuluu valkoinen pöytä sekä kaksi tuolia. Pöytä sopii mainiosti leikkihetkien teekutsuille taikka piirustuspöydäksi. Puinen pöytä on maalattu myrkyttömällä maalilla.

Pöydän koko: 66 x 56 x 48 cm
Tuolin koko: 25,5 x 28,5 x 53,1 cm

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
JOX

Artikkelinumero:
CLLM16009

Tags:
Pöydät & kirjoituspöydät, 1-6 v., 100-200

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Jox Basic, Pöytä ja kaksi tuolia, Valkoinen

Arvostelu josta oli eniten apua

 • Lekmer-asiakas
  3
  0 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Arvostelu tuotteesta

  Siisti tuote. Käytössä.

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

JOX Näytä kaikki tuotteet

Kaipaatko innoitusta lastenhuoneen sisustukseen? Jox-sisustus tarjoaa korkealaatuisia, luonnonmateriaaleista valmistettuja lasten huonekaluja, jotka sopivat muuallekin kotiin. Jox on täydellinen valinta niille, jotka pitävät tyylipuhtaasta, skandinaavisesta sisustuksesta ja haluavat ajattoman, pitkään kestävän sisustuksen kuluttamatta paljon rahaa. Lapsesi kasvaessa huonekaluja voidaan yksinkertaisesti käyttää muihin tarkoituksiin ja sijoittaa ne uusiin paikkoihin kodissa. On tärkeää, että lastenhuone sekä tuntuu viihtyisältä että on toiminnoiltaan käytännöllinen. Lastenhuoneen säilytys -kategoriastamme löydät useita erilaisia ratkaisuja, kun taas Jox-matto tekee huoneesta todella viihtyisän. Yhtä tärkeää on antaa lapsellesi rauhallinen paikka, jossa keskittyä. Skandinaavisen tyylipuhdas Jox-kirjoituspöytä kutsuu läksyjentekoon ja askarteluun. Lisäksi voit valita kirjoituspöytään hyvin yhteensopivan Jox-tuolin, jota voidaan yksinkertaisesti siirrellä ympäriinsä tarpeen mukaan. Tämän ja paljon muuta löydät klassisesti muotoiltujen huonekalujen laajasta valikoimasta, josta pitävät jopa ne vanhemmat, joilla on sisustussilmää. Joxin lastenhuoneet ovat ainutlaatuisia siinä mielessä, että niiden painopiste on muotoilussa ja materiaalivalinnoissa samalla, kun ne tyydyttävät lasten leikkihalut parhaalla mahdollisella tavalla. Lekmerillä on laaja valikoima Jox-lastenhuonekalusteita. Neutraaleine väriskaaloineen, hauskoine kuvioineen ja luonnollisine valmistusmateriaaleineen valikoimasta löytyy jokaiselle jotain. Halusitpa sitten kalustaa huoneen aivan alusta asti tai yhdistellä jo olemassa oleviin huonekaluihin ja tavaroihin, Joxin huonekalut ja sisustustavarat sopivat helposti kaikkiin mahdollisiin yhteyksiin. Tilaa Joxin huonekalut ja sisustustavarat netistä valmistautuaksesi uuteen vanhemmuuteen yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla tai päivittääksesi lastenhuoneen lapsen kasvaessa. Monet vanhemmat päättävät olla sijoittamatta paljon rahaa lastenhuoneeseen, sillä lapset kasvavat ja kehittyvät jatkuvasti ja seurauksena on runsaasti kertakäyttökulutusta. Kestävät materiaalit ja tyylikäs muotoilu yhdistettynä edullisiin hintoihin tekevät kuitenkin Joxista tuotemerkin, joka täyttää useimpien vanhempien vaatimukset.