Lekmer logo
ale

Dickie, SOS-asema, Poliisiasema, jossa ääniä ja valoja

0 (0) Arvostele
Dickie, SOS-asema, Poliisiasema, jossa ääniä ja valoja Dickie, SOS-asema, Poliisiasema, jossa ääniä ja valoja
€ 34,90
Suositushinta € 52,90 -34%
Aikaa jäljellä:
 
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa.
Löytyy varastosta.
Visa butikslager

Dickien poliisiasemasetti. Pakkaus sisältää poliisiauton ja helikopterin lisäksi aseman, jossa on valot, äänet ja mikrofoni sekä manuaalisen vesipumpun. Mukana paristot, 3x 1,5 V R6. Poliisiaseman koko: 31 x 22 x 16 cm.... Näytä tuotekuvaus

Dickien poliisiasemasetti. Pakkaus sisältää poliisiauton ja helikopterin lisäksi aseman, jossa on valot, äänet ja mikrofoni sekä manuaalisen vesipumpun. Mukana paristot, 3x 1,5 V R6. Poliisiaseman koko: 31 x 22 x 16 cm.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Löytyy myös näissä malleissa

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Dickien poliisiasemasetti. Pakkaus sisältää poliisiauton ja helikopterin lisäksi aseman, jossa on valot, äänet ja mikrofoni sekä manuaalisen vesipumpun. Mukana paristot, 3x 1,5 V R6. Poliisiaseman koko: 31 x 22 x 16 cm.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Dickie

Artikkelinumero:
7001959-0000

Tags:
Autotallit, automatot & pelastusasemat, 5-12 v., 50-70

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Dickie Näytä kaikki tuotteet

Dickien lelut innostavat lapset mielikuvituksellisiin leikkeihin! Yksi maailman suurimmista lelunvalmistajista tarjoaa laajan valikoiman erilaisia leluja monenlaisiin leikkeihin. Valitse oma suosikkisi! Onko se poliisi, lääkäri vai palomies siistissä paloautossa? Valikoimasta löydät varmasti persoonalliset lelut lapsellesi. Maailman suurimpiin lelualan yrityksiin lukeutuva Dickie tunnetaan laadukkaista ja turvallisista tuotteista, jotka vetoavat seikkailunhaluisiin lapsiin. Kun valitset Dickien, voit aina luottaa siihen, että ostamasi tuote on korkealaatuinen. Dickien valikoimaan kuuluvat monenlaiset leikkiautot sekä vakoojantarvikkeet, leikkirahat ja radiopuhelimet eri-ikäisille lapsille. Pienet lapset ovat luonnostaan uteliaita ja haluavat jatkuvasti oppia uusia asioita. Dickie valmistaa leluja moneen makuun – niin pienille kuin isoille ja erilaisilla toiminnoilla varustettuina. Autoleikit johdattavat lapset turvalliseen tiellä liikkumiseen. Valitse vaikkapa radio-ohjattava auto tai anna lasten käyttää mielikuvitustaan jännittävissä vakooja- ja agenttileikeissä. Dickie perustettiin Saksassa vuonna 1982 ja yritys on tänä päivänä yksi maailman suurimmista lelunvalmistajista, joka toimii 22 maassa eri puolilla maailmaa. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät monet yrityksen tuotteet ja lelut. Tilaa helposti esimerkiksi radio-ohjattavat autot verkosta. Lapsiperheissä aika on aina kortilla! Tekemällä ostokset verkkokaupassa säästät aikaa ja tilaat haluamasi lelut helposti kotiin klikkaamalla. Kannattaa myös pitää silmällä edullisia kampanjahintoja. Kampanjahintojen ansiosta säästät selvää rahaa, ja ostamalla lelut verkosta edulliseen hintaan sinulle jää rahaa käytettäväksi muuhun.