Lekmer logo

Micki, Bamsekylä ja leikkialusta

5 (2) Arvostele
Micki, Bamsekylä ja leikkialusta Micki, Bamsekylä ja leikkialusta
€ 59,90
Suositushinta € 74,90 -20%
 
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa.
Löytyy varastosta.
Visa butikslager

Valittu Ruotsissa vuoden 2015 leluksi! Viehättävä Bamsekylä, jossa neljä puista taloa sekä käytännöllinen, pahvinen leikkialusta (75x59cm). Talot ovat itse koottavia ja purettavia. Hahmot eivät sisälly pakkaukseen.... Näytä tuotekuvaus

Valittu Ruotsissa vuoden 2015 leluksi!

Viehättävä Bamsekylä, jossa neljä puista taloa sekä käytännöllinen, pahvinen leikkialusta (75x59cm). Talot ovat itse koottavia ja purettavia. Hahmot eivät sisälly pakkaukseen.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Passar till

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Valittu Ruotsissa vuoden 2015 leluksi!

Viehättävä Bamsekylä, jossa neljä puista taloa sekä käytännöllinen, pahvinen leikkialusta (75x59cm). Talot ovat itse koottavia ja purettavia. Hahmot eivät sisälly pakkaukseen.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Micki

Artikkelinumero:
8074485-0000

Tags:
Hahmot & leikkisetit, 3-7 v., 70-100

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Micki, Bamsekylä ja leikkialusta

Arvostelu josta oli eniten apua

 • Lekmer-asiakas
  5
  0 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Upea lelukylä

  Tästä tykättiin tosi paljon! Osat ovat kestäviä ja vaikka ovatkin koottavia, niitä ei lapset saa leikeissä hajotettua takaisin osiin. Aiemmin ostamiini koottaviin taloihin verrattuna paljon vahvemmat levyt. Pohjamaakin vaikuttaa kestävältä. Ei siis mitään kertakäyttökamaa. Tarrojen sijoitteluun olisin kaivannut parempaa ohjetta.

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!

Viimeisimmät arvostelut

 • Micki, Bamsekylä ja leikkialusta
  Lekmer-asiakas
  5/5
  0 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Ihana kylä

  Tämä meni 2-vuotiaalle lapsellemme joululahjaksi ja on kyllä aivan ihana! Olisin itsekin tykännyt tällaisesta lapsena - ja tykkään kyllä nytkin! Kylä on myös 6-vuotiaan lapsemme mieleen, ovat leikkineet kylällä yhdessä.

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!
Näytä useampia arvosteluja

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Micki Näytä kaikki tuotteet

Micki on vuodesta 1944 lähtien valmistanut ruotsalaisittain suunniteltuja, luonnonmateriaaleista valmistettuja tuotteita lapsille, esim. Peppi Pitkätossu -leluja ja lasten minikeittiöitä. Anna lapsesi pitää hauskaa ja kehittyä Mickin turvallisilla, upeilla laatuleluilla, jotka voivat periytyä kautta sisarkatraan. Mickin mukaan lelujen tulisi houkutella esiin lapsen halu leikkiä ja oppia, ja siksi tuotemerkin tuotteet on kehitetty stimuloimaan lapsesi mielikuvitusta. Micki ottaa leikin tosissaan! Mickillä on laaja valikoima leluja kaikenikäisille. Minkä lelun ostitkaan, voit olla varma, että kyseessä on tarkkaan harkittu, kestävä ja tietoisuudella valmistettu tuote. Mickin bistro minikeittiö saa lapsen leikkimään ruoanlaittoa ja jäljittelemään äidin ja isän arkiaskareita. Tästä tuotteesta onkin kasvanut todellinen klassikko. Toinen suosittu tuote on lasten kangaspuut, joilla lapsi voi kokeilla valmistaa jotain aivan itse. Tietysti tarjolla on myös muunlaisia leluja kuten lasten rakastama Micki-leikkiteltta, Micki-palikkalaatikko ja Micki-rakennussauvat, joilla voi toteuttaa luovuuttaan. Astrid Lindgrenin satuja rakastavat lapset taas tulevat todella onnellisiksi sellaisista lahjoista kuin Peppi Pitkätossu -nukke tai Eemelin lakki. Ruotsalainen Micki valmistaa laatuleluja, joita lapset rakastavat vuosien ajan. Lekmer.fi -verkkokaupassa on laaja valikoima Mickin leluja, joilla lapsisukupolvet ovat leikkineet aina vuodesta 1944 lähtien. Perheyritys Mickiä johtaa tänä päivänä Aronssonin kolmas sukupolvi. Lapset kehittävät luovuuttaan ja oppimis- ja tutkimisintoaan yrityksen pedagogisilla leluilla. Micki-lelulla lapsella on hauskaa pitkään. Pienimmille lapsille, jotka ovat juuri alkaneet tutkia maailmaa itse, löytyvät Mickin kävelynopettelutuotteet netistä. Mickin leluilla lapsi voi alkaa leikkiä heti, käyttöohjeita lukematta. Mickin mielestä lelujen ei tulisi olla vain hauskoja leikkiä, vaan niiden on täytynyt läpäistä kivikovat testit, jotta leikkiminen on aina turvallista. Kaikkien osien tulee olla kiinni kunnolla ja tuotteiden on täytynyt läpikäydä sekä paloturvallisuus- että kemikaalitestit. Micki on SOS-lapsikylien ylpeä sponsori antaakseen useammille lapsille mahdollisuuden huolettoman leikin täyttämään lapsuuteen.