ftalater eller bisfenoler. " />
Lekmer logo

Micki, Peppi Pitkätossu, Tommi ja Annika

1 (1) Arvostele
Micki, Peppi Pitkätossu, Tommi ja Annika Micki, Peppi Pitkätossu, Tommi ja Annika
€ 13,90
Suositushinta € 15,90 -13%
 
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa.
Löytyy varastosta.
Visa butikslager

Peppi Pitkätossu ja hänen ystävänsä Tommi ja Annika viihtyvät erinomaisesti Huvikumpu-nukketalossa. Figurerna är helt fria från ftalater eller bisfenoler. ... Näytä tuotekuvaus

Peppi Pitkätossu ja hänen ystävänsä Tommi ja Annika viihtyvät erinomaisesti Huvikumpu-nukketalossa. Figurerna är helt fria från ftalater eller bisfenoler.
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Peppi Pitkätossu ja hänen ystävänsä Tommi ja Annika viihtyvät erinomaisesti Huvikumpu-nukketalossa. Figurerna är helt fria från ftalater eller bisfenoler.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Micki

Artikkelinumero:
3003916-0000

Tags:
Hahmot & leikkisetit, 3-7 v., 10-20

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Micki, Peppi Pitkätossu, Tommi ja Annika

Arvostelu josta oli eniten apua

 • Lekmer-asiakas
  1
  0 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Yksittäispakkauksiin kiitos!

  Joudumme nyt kolmannen kerran ostamaan saman pakkauksen, sillä Peppi ei kestä leikkejä. Letit ja jalat menevät poikki jatkuvasti, toisin kun Annika ja Tommi, tuntuvat olevan lujempaa tekoa (ainakin merirosvo-Peppi pakkauksessa) Meillä on siis kolme Tommia, kolme Annikaa... ja hetken aikaa ehjä Peppi. Saisiko Peppejä yksittäin, kiitos! Tai lujuutta/kestävyyttä figuuriin kiitos.

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Micki Näytä kaikki tuotteet

Micki on vuodesta 1944 lähtien valmistanut ruotsalaisittain suunniteltuja, luonnonmateriaaleista valmistettuja tuotteita lapsille, esim. Peppi Pitkätossu -leluja ja lasten minikeittiöitä. Anna lapsesi pitää hauskaa ja kehittyä Mickin turvallisilla, upeilla laatuleluilla, jotka voivat periytyä kautta sisarkatraan. Mickin mukaan lelujen tulisi houkutella esiin lapsen halu leikkiä ja oppia, ja siksi tuotemerkin tuotteet on kehitetty stimuloimaan lapsesi mielikuvitusta. Micki ottaa leikin tosissaan! Mickillä on laaja valikoima leluja kaikenikäisille. Minkä lelun ostitkaan, voit olla varma, että kyseessä on tarkkaan harkittu, kestävä ja tietoisuudella valmistettu tuote. Mickin bistro minikeittiö saa lapsen leikkimään ruoanlaittoa ja jäljittelemään äidin ja isän arkiaskareita. Tästä tuotteesta onkin kasvanut todellinen klassikko. Toinen suosittu tuote on lasten kangaspuut, joilla lapsi voi kokeilla valmistaa jotain aivan itse. Tietysti tarjolla on myös muunlaisia leluja kuten lasten rakastama Micki-leikkiteltta, Micki-palikkalaatikko ja Micki-rakennussauvat, joilla voi toteuttaa luovuuttaan. Astrid Lindgrenin satuja rakastavat lapset taas tulevat todella onnellisiksi sellaisista lahjoista kuin Peppi Pitkätossu -nukke tai Eemelin lakki. Ruotsalainen Micki valmistaa laatuleluja, joita lapset rakastavat vuosien ajan. Lekmer.fi -verkkokaupassa on laaja valikoima Mickin leluja, joilla lapsisukupolvet ovat leikkineet aina vuodesta 1944 lähtien. Perheyritys Mickiä johtaa tänä päivänä Aronssonin kolmas sukupolvi. Lapset kehittävät luovuuttaan ja oppimis- ja tutkimisintoaan yrityksen pedagogisilla leluilla. Micki-lelulla lapsella on hauskaa pitkään. Pienimmille lapsille, jotka ovat juuri alkaneet tutkia maailmaa itse, löytyvät Mickin kävelynopettelutuotteet netistä. Mickin leluilla lapsi voi alkaa leikkiä heti, käyttöohjeita lukematta. Mickin mielestä lelujen ei tulisi olla vain hauskoja leikkiä, vaan niiden on täytynyt läpäistä kivikovat testit, jotta leikkiminen on aina turvallista. Kaikkien osien tulee olla kiinni kunnolla ja tuotteiden on täytynyt läpikäydä sekä paloturvallisuus- että kemikaalitestit. Micki on SOS-lapsikylien ylpeä sponsori antaakseen useammille lapsille mahdollisuuden huolettoman leikin täyttämään lapsuuteen.