Lekmer logo

Kärnan, Ensimmäinen palapelikirjani, Bamse

0 (0) Arvostele
Kärnan, Ensimmäinen palapelikirjani, Bamse Kärnan, Ensimmäinen palapelikirjani, Bamse
€ 13,90
 
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa.
Löytyy varastosta.
Visa butikslager

Tuotetta ei voi yhdistää mahdollisen alennuskoodin tai etusetelin kanssa kassasivulla.

Kärnanin Bamse-aiheinen palapelikirja. Kirjassa on viisi suloista palapeliä, joissa seikkailee Bamse ystävineen. 3-vuotiaasta alkaen. Sivujen määrä: 10... Näytä tuotekuvaus

Kärnanin Bamse-aiheinen palapelikirja. Kirjassa on viisi suloista palapeliä, joissa seikkailee Bamse ystävineen. 3-vuotiaasta alkaen.

Sivujen määrä: 10
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Kärnanin Bamse-aiheinen palapelikirja. Kirjassa on viisi suloista palapeliä, joissa seikkailee Bamse ystävineen. 3-vuotiaasta alkaen.

Sivujen määrä: 10

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Egmont Kärnan

Artikkelinumero:
8070637-0000

Tags:
Lastenkirjat, 3-6 v., 10-20

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Egmont Kärnan Näytä kaikki tuotteet

Etsiessäsi laadukkaasti valmistettuja ja oppimaan innostavia lastenpelejä kannattaa tutustua ruotsalaisen Egmont Kärnanin tuotteisiin. Egmont Kärnan tunnetaan lapsille suunnatuista leluista ja sarjakuvista, joista suosituimpia ovat Ruotsissa ilmestyvät Kalle Anka, Bamse ja Min Häst. Tuotteet ja lelut sopivat tiedonjanoisille lapsille, jotka rakastavat askartelua ja puuhaa. Tuotteita on eri-ikäisille lapsille. Egmont Kärnanin tuotevalikoimaan kuuluvat mm. askartelutarvikkeet, kirjat, pelit, palapelit, kynät ja sormivärit. Suosituimpiin tuotteisiin lukeutuvat myös erilaiset tiede- ja taikurinlaatikot sekä rakastetut Bamse-tuotteet. Pelit, askartelutuotteet ja kirjat ruokkivat hauskalla tavalla lasten uteliaisuutta ja luovuutta. Lapsista on hauskaa tutkia, miten kaikki toimii! Kärnanin tuotteista tuttu Beppe johdattaa lapset tieteen ja keksintöjen maailmaan. Tee itse siisti ilmapalloraketti tai luo huikea väriräjähdys laatikon tarvikkeilla! Piirtäminen on hauskaa ja sitä voi harrastaa missä ja milloin tahansa. Egmont Kärnan tarjoaa suuren valikoiman piirtämiseen sopivia tuotteita, mm. piirustuslehtiöt ja kynät. Jos kaipaat pähkinää purtavaksi, tarjolla on myös lapsille sopivat ristikot ja arvoitukset. Myös kirjoja löytyy eri-ikäisille lapsille. Egmont Kärnan on Egmont-säätiön omistava yritys, joka päätoimipaikka on Ruotsin Malmössä. Säätiö haluaa toiminnallaan edistää lasten yhdenvertaisia oikeuksia vapaa-ajan harrastuksiin ja koulutukseen. Tärkeimpinä toimintaa ohjaavina arvoina ovat eettisyys ja vastuullisuus, mikä ilmenee yrityksen tavoitteessa tuottaa turvallisia tuotteita, joissa huomioidaan niin ihminen kuin ympäristö. Yritys toimii yhteistyössä maailman suurimpiin kuuluvien testauslaitosten kanssa, jotta tuotteet vastaisivat leluja koskevia vaatimuksia. Egmont Kärnan tarjoaa suositut pelit ja kirjat, joissa seikkailevat kaikkien tuntemat, rakastetut hahmot kuten Bamse ja Alfons Åberg. Egmont Kärnanin palapelit ovat sekä hauskoja että kehittäviä. Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät suuren valikoiman Egmont Kärnan -tuotteita, jotka ovat ilahduttaneet ja innostaneet lapsia jo monen sukupolven ajan.