Lekmer logo
ale

Teddykompaniet, Diinglisar wild, Ääntelevä keinueläin, Kirahvi

4 (2) Arvostele
Teddykompaniet, Diinglisar wild, Ääntelevä keinueläin, Kirahvi Teddykompaniet, Diinglisar wild, Ääntelevä keinueläin, Kirahvi
€ 69,90
Suositushinta € 106,90 -35%
Aikaa jäljellä:
 
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa.
Löytyy varastosta.
Visa butikslager

Teddykomppaniet-keinueläin kahdella toiminnalla. Tällä kirahvilla voi keinua sekä potkutella. Paina eläimen korvaa ja se soittaa kivan melodian. Keinueläimen selässä on kahva, josta pieni ratsastaja saa tukevan otteen. Painoraja 3... Näytä tuotekuvaus

Teddykomppaniet-keinueläin kahdella toiminnalla. Tällä kirahvilla voi keinua sekä potkutella. Paina eläimen korvaa ja se soittaa kivan melodian. Keinueläimen selässä on kahva, josta pieni ratsastaja saa tukevan otteen. Painoraja 30kg.

Pituus: 60 cm
Korkeus: 48 cm
Istumakorkeus: 31 cm
Ikäsuositus: 18 kk - 3 v.

Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Löytyy myös näissä malleissa

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Teddykomppaniet-keinueläin kahdella toiminnalla. Tällä kirahvilla voi keinua sekä potkutella. Paina eläimen korvaa ja se soittaa kivan melodian. Keinueläimen selässä on kahva, josta pieni ratsastaja saa tukevan otteen. Painoraja 30kg.

Pituus: 60 cm
Korkeus: 48 cm
Istumakorkeus: 31 cm
Ikäsuositus: 18 kk - 3 v.

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Teddykompaniet Diinglisar wild

Artikkelinumero:
2153

Tags:
Keinuhevoset & keinueläimet, 1-3 v., 100-200

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Teddykompaniet, Diinglisar wild, Ääntelevä keinueläin, Kirahvi

Arvostelu josta oli eniten apua

 • Lekmer-asiakas
  4
  1 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Ihana kiikkukaveri

  Meidän vajaa 2v poika tykkää kiikkua ja varsinkin potkutella kirahvin kanssa. Mopo on jäänyt ihan kakkoseksi. Vain yksi musiikkimelodia miinusta, kuvittelin että korvasta painamalla tulisi jotakin viidakon ääniä tms. Musiikkimelodiana siis tuiki tuiki tähtönen, lisäksi hieman epävireisen kuuloinen. Kaiken kaikkiaan kuitenkin ollut kovassa käytössä.

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!

Viimeisimmät arvostelut

 • Teddykompaniet, Diinglisar wild, Ääntelevä keinueläin, Kirahvi
  Lekmer-asiakas
  4/5
  0 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Kirahvi-keinu

  Aikuisen silmin kirahvi näyttää tosi kivalta, mutta vielä odotan lapsen ilmettä kun hän näkee sen. :)

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!
Näytä useampia arvosteluja

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Teddykompaniet Diinglisar wild Näytä kaikki tuotteet

Teddykompaniet on ruotsalainen yritys, jolla on todella hyviä tuotteita nuorimmille lapsille. Yrityksellä on korkealaatuisia, upeasti muotoiltuja tuotteita, jotka sopivat yhtä hyvin lastenhuoneeseen kuin lastenvaunuihinkin. Me myymme yrityksen uutta Teddykompaniet Diinglisar Wild -tuotesarjaa netissä, täältä Lekmer.fi -verkkokaupasta löydät laajan valikoiman heidän tuotteitaan. Tuotesarja sisältää safarilta innoituksensa saaneita, pehmeitä ja ihania leluja pienimmille lapsille. Yrityksen hyvin suunnitellut, eläinaiheiset unirievut ovat sekä tarkkaan harkittuja, halailtavia että stimuloivia. Teddykompanietin Diinglisar-leluista tulee takuuvarma suosikki missä tahansa lastenhuoneessa. Tuotteet ovat hyvin valmistettuja eläimiä klassisissa designeissa ja osa uudempia muunnelmia. Teddykompaniet-elefantti on ihana keinueläin, joka yrityksen villissä safarimallistossa on koristeltu eläinaiheisella huivilla. Mallistossa on kuitenkin enemmänkin villieläimiä, esim. Teddykompaniet-tiikeri ja leijona. Kaikki Teddykompanietin keinueläimet ovat turvatestattuja ja erittäin kestäviä, ne on tehty käytettäväksi pitkään. Upeissa unirievuissa on kiinteä tutti- tai pullopidike ja todella mukava materiaali, jotta ne olisivat mukavia kaikista pienimmille. Lisäksi yritys tarjoaa laajan valikoiman upeita leluja sekä lastenvaunuihin että tutteihin. Kyse on ihanista eläimistä, jotka stimuloivat ja aktivoivat, tai tarvittaessa lohduttavat. Teddykompaniet on ruotsalainen yritys, jota suosittelemme asiakkaillemme todella mielellämme. Yrityksen halailtavat leikkikalut stimuloivat samalla, kun ne ovat todella hauskoja. Ihanine muotoiluineen ja pehmeine materiaaleineen ne tarjoavat täydellistä turvallisuutta päiväunille ja lastenvaunuretkille. Ei ole vaikeaa löytää Diinglisar Wild edulliseen hintaan. Meillä Lekmer.fi -verkkokaupassa on suuri kokoelma tämän ruotsalaisen laatumerkin uskomattoman kauniita ja pehmeitä leluja houkuttelevina muunnelmina. Riippumatta siitä, onko kyseessä lahja vai seuraava lastenhuoneen sisustustuote, meillä on aina jotain uutta tältä hyvämaineiselta yritykseltä. Lapsiystävällisen, stimuloivan ja mielenkiinnon herättävän designinsa johdosta ei olekaan ihme, että yrityksen tuotteet ovat niin suosittuja. Samalla helisevät, kahisevat lelut tarjoavat virikkeitä monelle aistille samanaikaisesti.