Lekmer logo

Smoby, liukumäki, 150 cm

4 (2) Arvostele
Smoby, liukumäki, 150 cm Smoby, liukumäki, 150 cm
€ 99,90
Suositushinta € 109,90 -9%
 

Voit seurata tilannetta täyttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kohtaan. Saat meiltä sähköpostiisi viestin heti kun tuotetta voi taas tilata.

Väliaikaisesti loppu.
Visa butikslager

Täydellinen liukumäki joka sopii myös kesän riemukkaisiin leikkeihin. Liukumäkeen voi liittää vesiletkun, jolloin saat hauskan vesiliukumäen! Liukumäen pituus: 150 cm Korkeus: 102 cm Leveys: 70 cm Enimmäispaino: 50 kg... Näytä tuotekuvaus

Täydellinen liukumäki joka sopii myös kesän riemukkaisiin leikkeihin. Liukumäkeen voi liittää vesiletkun, jolloin saat hauskan vesiliukumäen!

Liukumäen pituus: 150 cm
Korkeus: 102 cm
Leveys: 70 cm

Enimmäispaino: 50 kg
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Täydellinen liukumäki joka sopii myös kesän riemukkaisiin leikkeihin. Liukumäkeen voi liittää vesiletkun, jolloin saat hauskan vesiliukumäen!

Liukumäen pituus: 150 cm
Korkeus: 102 cm
Leveys: 70 cm

Enimmäispaino: 50 kg

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Smoby

Artikkelinumero:
3005223-0000

Tags:
Liukumäet, 2-4 v., 100-200

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Smoby, liukumäki, 150 cm

Arvostelu josta oli eniten apua

 • Lekmer-asiakas
  4
  7 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Smoby, liukumäki

  Tuote vastasi odotuksia ja toimitus tuli luvatusti perille!

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!

Viimeisimmät arvostelut

 • Smoby, liukumäki, 150 cm
  Lekmer-asiakas
  4/5
  4 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Liukumäki

  2-vuotiaan käyttöön juuri sopiva tukeva liukumäki.

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!
Näytä useampia arvosteluja

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Smoby Näytä kaikki tuotteet

Ei ole salaisuus, että lapset rakastavat juosta ja kuluttaa energiaa ulkona. Smoby tarjoaa laajan valikoiman pedagogisia leluja leikki-intoisille lapsille aina kahdeksan vuoden ikään saakka, ja yrityksen lelut sopivat yhtä hyvin ulko- kuin sisäkäyttöönkin. Lekmer.fi on ylpeä Smoby-jälleenmyyjä tarjoten massoittain tukevia leluja, jotka kutsuvat opettavaiseen leikkiin. Smoby on ranskalainen merkki, jonka valmistamat reilut muovilelut sopivat sekä sisä- että ulkoleikkeihin. Miksipä et koristaisi pihaasi vankalla liukumäellä, jonka kuvioinnissa on lapsen Disney-suosikkihahmo? Tai upean yksityiskohtaisella, iloisenvärisellä leikkimökillä, joka takuuvarmasti tulee kutsumaan leikkiin vuosien ajan. Ei ole huonoa säätä, on vain huonoja varusteita! Tämän sanonnan kanssa olemme saaneet oppia elämään Suomen vaihtelevassa ilmastossa. Smobyn tukevilla, ergonomisesti kehitetyillä ja sekä sisä- että ulkokäyttöön tarkoitetuilla leluilla leikki on sekä hauskaa että opettavaista. Smoby-liukumäki ja Smoby-leikkimökki kultaavat ulkoleikin sekä isommille että pienemmille. Me Lekmer.fi -verkkokaupassa olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme tarjota laajan valikoiman Smobyn tukevia leluja edullisesti netissä. Ranskalainen Smoby kuuluu Simba-Dickie -konserniin, joka tunnetaan värikkäistä, erimuotoisista muovileluistaan, jotka on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille. Yrityksellä on aina upeita motiiveja, esim Disneyn ystäviä, ja lelut on kehitetty ergonomisesti sopimaan pieniin, uteliaisiin käsiin. Löydät valikoimasta mahtavia polkuautoja ja kolmipyöriä, joita voidaan säätää lapsen kasvaessa. Muovilelut on UV-käsitelty, jotta ne kestävät sadetta ja tuulta, mikä takaa pikkuisille vuosien hauskan, pedagogisen leikin ulkona pihalla.