Lekmer logo

Kids Concept, Leikkiteltta, Star, Vihreä

5 (1) Arvostele
Kids Concept, Leikkiteltta, Star, Vihreä Kids Concept, Leikkiteltta, Star, Vihreä
€ 32,90
Suositushinta € 41,90 -21%
 
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa.
Löytyy varastosta.
Visa butikslager

Pumpkinin hauska leikkiteltta. Leikkitelttaa voi käyttää makoilukulmana, kotana tai mikseipä vaikka piilopaikkana! Taitettavien keppiensä ansiosta helppo koota ja purkaa. Toimitetaan käytännöllisessä säilytyskassissa. Korkeus: 130... Näytä tuotekuvaus

Pumpkinin hauska leikkiteltta. Leikkitelttaa voi käyttää makoilukulmana, kotana tai mikseipä vaikka piilopaikkana! Taitettavien keppiensä ansiosta helppo koota ja purkaa. Toimitetaan käytännöllisessä säilytyskassissa.

Korkeus: 130 cm
Halkaisija: 100 cm
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Löytyy myös näissä malleissa

Muita Lekmer-asiakkaita kiinnosti myös

Tuotteen kuvaus

Pumpkinin hauska leikkiteltta. Leikkitelttaa voi käyttää makoilukulmana, kotana tai mikseipä vaikka piilopaikkana! Taitettavien keppiensä ansiosta helppo koota ja purkaa. Toimitetaan käytännöllisessä säilytyskassissa.

Korkeus: 130 cm
Halkaisija: 100 cm

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Kids Concept

Artikkelinumero:
8015264-0000

Tags:
Teltat & tunnelit, 3-8 v., 30-50

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kids Concept, Leikkiteltta, Star, Vihreä

Arvostelu josta oli eniten apua

 • Lekmer-asiakas
  5
  3 henkilöt oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi
  Kestävä leikkiteltta

  Hyvin on leikkiteltta kestänyt iltapäiväkerhossa jossa n. 15 lasta. Välillä on kova meno teltassa ja teltta on vielä ehjä. Helppo koota. Tukeva vaikka onkin kevyt.

  Asiaton arvostelu? Ilmoita!

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Kids Concept Näytä kaikki tuotteet

Me täällä Lekmer.fi -verkkokaupassa tarjoamme mahtavia ruotsalaisen Kids Conceptin tavaroita. Jos olet 3-9-vuotiaan lapsen vanhempi, nämä Kids Conceptin suunnittelemat tuotteet sopivat täydellisesti lahjaksi. Valikoimasta löytyy kaikkea kauniista huonekaluista ja matoista aina leluihin ja ihananvärisiin säilytysraheihin. Erityisen loistokkaisiin huoneisiin sopivat mahtavat kattokruunut. Lekmeriltä löydät kaikentyyppisiä leluja ja sisustustavaroita, jotka takuuvarmasti sopivat lapsillesi. Ruokaa rakastaville lapsille voimme suositella pientä, puista keittiötä, kun taas vain oleskelusta pitäville on tarjolla hauska leikkiteltta, jossa voi sekä leikkiä että vain oleskella. Teltta on saatavilla useassa eri värissä, esim. vaaleanpunaisena, sinisenä ja vihreänä tähtikuviolla. Jos on tullut aika sisustaa lastenhuone, meillä on monia upeita huonekaluja, joista valita, esim. kerrassaan herkullinen retrosohva vaaleanpunaisena tai beigenä. Käteville lapsille taas sopii pieni keittiö tai työkalupakki upeissa väreissä. Valitse Kids Concept, kun kodissasi on muutosten aika! Tarjoamme runsaasti värikkäitä huonekaluja, pussilakanasettejä ja mattoja. Tämä merkki valmistaa lisäksi vaaleanpunaisia, suloisia keinuhevosia, jotka tuovat viehätysvoimaa lastenhuoneeseen. Kids Concept -keittiö sopii täydellisesti ruoan ystäville, kun taas Kids Concept -työkalupakki on upea lahja pienelle nikkarille. Me Lekmerillä olemme ylpeitä voidessamme tarjota Kids Conceptin kaltaisen vakiintuneen tuotemerkin tuotteita. Merkin lukuisat omat sisustustavarat ja lelut takaavat, että meillä on varmasti jotain sopivaa joka lastenhuoneeseen. Tarjoamme 3-9-vuotiaille lapsille sopivia sisustustuotteita ja lahjoja. Kaikki Kids Concept -lelut on testattu eurooppalaisten turvavaatimusten mukaisesti ja kaikista sisustustuotteista on testattu mm. materiaali ja väri, joten ne sisältävät vain hyväksyttyjä aineita. Kids Concept -lastentuotteet on kehitetty tiiviissä yhteistyössä lasten kanssa selkeän kuvan saamiseksi heidän mielipiteistään. Kaiken tämän lisäksi Kids Concept valittiin vuoden yrittäjäksi Boråsissa vuonna 2014.