Lekmer logo

BRIO, Helistin, Pehmeä vasara

0 (0) Arvostele
BRIO, Helistin, Pehmeä vasara BRIO, Helistin, Pehmeä vasara
€ 9,90
Suositushinta € 13,90 -29%
 
365 päivän avokauppa
Osta nyt, maksa maaliskuussa.
Löytyy varastosta.
Visa butikslager

Kolme yhdessä! Tämä helistin vetoaa kaikkiin aisteihin. Tunnustele eri materiaaleja ja ravista vasaraa, niin kuulet helistimen äänen. Pururengas helpottaa ikenien kutinaa. 0 kk alkaen. Koko: 12,9 x 6,4 cm... Näytä tuotekuvaus

Kolme yhdessä! Tämä helistin vetoaa kaikkiin aisteihin. Tunnustele eri materiaaleja ja ravista vasaraa, niin kuulet helistimen äänen. Pururengas helpottaa ikenien kutinaa. 0 kk alkaen.

Koko: 12,9 x 6,4 cm
Nopeat toimitukset
365 päivän avokauppa
Ilmainen toimitus yli 100 €:n ostoksille

Tuotteen kuvaus

Kolme yhdessä! Tämä helistin vetoaa kaikkiin aisteihin. Tunnustele eri materiaaleja ja ravista vasaraa, niin kuulet helistimen äänen. Pururengas helpottaa ikenien kutinaa. 0 kk alkaen.

Koko: 12,9 x 6,4 cm

Muu tuotetieto
Tavaramerkit:
Brio

Artikkelinumero:
8073427-0000

Tags:
Helistimet & purulelut, 0-2 v., 10-20

Säkerhet:
Energy label ×

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Brio Näytä kaikki tuotteet

Verkkokaupastamme Lekmer.fi löydät ruotsalaisen BRIOn vauvantuotteet, kuten lastenvaunut, rattaat, turvakaukalot ja muut vauvantarvikkeet. Lasten- ja vauvantarvikkeiden lisäksi saat meiltä myös BRIOn suositut ja pedagogiset lelut - junaradat, taaperokärryt, nukenvaunut, vetolelut, leikkikeittiöt ja keittiötarvikkeet sekä klassiset puulelut, jotka toimivat myös viehättävinä sisustuselementteinä lastenhuoneessa. Valikoimassamme on runsaasti BRIO-leluja, jotka avaavat lapselle ainutlaatuisen leikkimaailman ja laittavat mielikuvituksen käyntiin; suosittu puujunarata, Builder-rakennusjärjestelmä, kotileikkeihin sopivat lelut sekä ikoniset leluklassikot perheen pienimmille.

Meiltä löydät perinteiset BRIO-leikkihellat monen värisenä ja mallisena, herttaisen puumäyräkoiran eri versiot sekä eri aisteja kehittävät puuha- ja aktiviteettilelut. Lelut herättävät nostalgiaa ja korkean laatunsa ansiosta ne jatkavat elinkaartaan sukupolvesta toiseen.

130-vuotiaalla BRIOlla kaikki alkaa leikistä. Yrityksen ajattelutavan mukaan lapset ovat luovan leikkimisen mestareita, ja BRIOn tavoitteena on tukea leikkiä turvallisella ja kehittävällä tavalla. Näe lasten silmiin syttyvä ilo heidän leikkiessään BRIO-leluilla ja inspiroidu itsekin Lekmerillä!