Vilkkaalla LEGO® Creator korttelilla tapahtuu paljon. Leipuri tarjoilee kuppikakkuja nälkäisille asiakkaille samalla, kun viimeistelee hääkakkua, floristi asettelee värikkäitä kukkakimppuja ja valokuvaaja ottaa kuvaa äidistä ja hänen suloisesta vauvasta. Ulkona kahvilan barista valmistelee pöytiä samalla, kun suihkulähde kimaltelee auringossa ja korostaa upean rakennuksen kaunista julkisivua. Astu sisälle portaikkoon, joka johtaa hyvin varustettuun musiikkikauppaan, josta voit ostaa hienon akustisen kitaran sekä hammaslääkärin vastaanotolle, jossa on niin mukava hoitotuoli, ettet edes huomaa kilttiä hammaslääkäriä! Jatka seuraavaan kerrokseen, niin voit harjoitella tanssistudiolla, vierailla LEGO® fanin asunnossa, joka on tulvillaan malleja, tai nauttia herkullisesta grilliruoasta kattoterassilla. Tämä LEGO® Modular Building -sarjan upea10. juhlavuoden setti tarjoaa runsaasti tarinoita sekä sisältää verrattomia yksityiskohtia ja yllätyksiä! Rakennuksessa on kolme kerrosta, jotka ovat helposti irrotettavissa toisistaan, jotta näet kaikkiin huoneisiin. 16-vuotiaista ylöspäin.

Sisältö:
– Kolmikerroksinen rakennus ja mukaan kuuluva tori. Pohjakerroksessa on leipomo, kukkakauppa ja kahvila. Toisessa kerroksessa on musiikkikauppa, valokuvaamo ja hammaslääkärin vastaanotto. Kolmannessa kerroksessa on tanssistudio, asunto ja kattoterassi. Kaikissa osissa on monia eri lisävarusteita.
– 8 minifiguuria: 1 hammaslääkäri, 1 barista, 1 leipuri, 1 floristi, 1 muusikko, 1 tanssija, 1 valokuva, 1 LEGO® fani ja vauvafiguuri
– Osien lukumäärä: 4002

Koko: K35 x L38 x S25 cm

Huomaa! Ei sovellu alle 3-vuotiaille, koska sisältää pieniä osia!
  • Artikkelinumero 238280
  • Ikä One Size

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.