Elsan kimaltava jäälinna on taianomainen paikka! Jääpalatsiin pääsee parhaiten reellä lunta pitkin. Kiirehdi Disneyn Frozen-elokuvasta tutun Elsan jääpalatsiin Annan reessä. Elsa avaa palatsin ovet taikavoimillaan paljastaen liukuvan sillan sekä palatsin upean sisäänkäynnin. Suuressa salissa voit nauttia teetä ja kakkua.
Palatsissa on esiin käännettävä portaikko, jota pitkin pääsee yläkerran makuuhuoneeseen. Käytä hauskaa liukumäkeä päästäksesi nopeasti puutarhaan leikkimään! Ulkona odottavat lumiukko Olaf, Vaahtokarkki-lumihirviö sekä pienet snowgie-hahmot päästäkseen mukaan leikkiin.

Setissä kimaltavaan kangasviittaan pukeutunut Elsa, Anna sekä Olaf, Vaahtokarkki ja neljä snowgie-hahmoa. Elsan jääpalatsissa on upea sisäänkäynti liukuvalla sillalla sekä keittiö, pöytä ja jakkarat, musiikkihuone, pyörivä portaikko, makuuhuone ja suuri parveke sekä liukumäki. Ulkopuolella leikkipaikka, jossa puu, lumilinna, keinulauta sekä reki, jossa kolme vaunua. Linnassa on myös paljon tarvikkeita, kuten teekannu, lasit, kakku, porkkana, suklaata, nuottivihko, peili ja matto.

Koko:
Elsan maaginen jääpalatsi: korkeus 31 cm, leveys 30 cm ja syvyys 19 cm
Leikkipaikka ja lumilinna: korkeus 6 cm, leveys 20 cm ja syvyys 4 cm.
Reki ja vaunut: pituus 12 cm, leveys 3 cm ja korkeus 2 cm.

Osia yhteensä: 701
  • Artikkelinumero L-8092893-0000
  • Turvallisuus
  • Ikä 5 - 12 v

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.