LEGO NEXO KNIGHTS 70357 LEGO® NEXO KNIGHTS™ Knightonin linna

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
LEGO® NEXO KNIGHTST, 70357, Knightonin linna on upea 2-in-1-malli, jossa valtaistuin, asunto-osa, rakennettava Mechlok-hahmo, pakoraketti, vierivä kivivankila sekä tilava linnanpiha. Linnanpihalta löytyy kuningas Halbertin valtaistuin, jossa NEXO-yhdistelmävoimalaatta. Linnan turvana on kaksi nuppikanuunaa sekä Robinin auto, jossa kaksi nuppiasetta, minihahmon mentävä ohjaamo sekä ammusvarasto. Linnasta löytyy myös järeä raketti, jonka ohjaamossa on tilaa viidelle minihahmolle. Linnan asunto-osassa on kaksi makuuhuonetta, viisi sänkyä, ruokasali, valvontahuone, asevarasto ja kaksi vankilatornia.

Vierivässä vankityrmässä on liikkuvat kynnet, läpinäkyvät siniset salamaosat ja avattava kita, joka johtaa vankiselliin. Vankilassa on lisäksi lippu ja kaksi katapulttia. Rakennussetti innoittaa jännittäviin leikkeihin, joissa ritarit heräävät vuoteissaan, miehittävät valvontahuoneen ja hakevat aseet asevarastosta. Avaa linnan portti ja lähetä jyrisevä raketti matkaan. Kuningas Halbert istuu valtaistuimellaan ja jakaa ohjeita LEGO® NEXO KNIGHTST -ritareilleen. Valkoinen kivipatsas vakoilee ritareita linnanpihalla hyökkäystä suunnitellen.

Mukana useita aseita, kuten Mechlokin sauva, Lancen peitsi, Aaronin varsijousi, kuninkaallisen vartijan miekka, valkoisen kivipatsaan tikari, Brickster-miekka sekä Kivitömistelijän keihäs ja kirves. Sisältää myös tarvikkeita, kuten kaksi kilpipidikettä, salamakuulia, makkara, lasit, pullo sekä matkapuhelin. Setissä myös kilpiä, joissa uusia NEXO-voimia. Kilvet voi skannata LEGO® NEXO KNIGHTST: MERLOK 2.0-sovelluksessa ja ne avaavat uusia voimia LEGO® NEXO KNIGHTST -pelissä.

Koko
Knightonin linna: 38 x 40 x 23 cm (suljettuna)
38 x 45 x 28 (auki)
Robinin ajopeli: 5 x 11 x 8 cm
Mechlok: 13 x 12 x 6 cm
Raketti: 5 x 11 x 8 cm
Vierivä tornivankila: 13 x 10 x 16 cm
Osia yhteensä 1426
  • Artikkelinumero L-8093932-0000
  • Turvallisuus
  • Ikä 9 - 14 v

Toimitus

COVID-19: n nykyisten olosuhteiden vuoksi voi kestä lähetyskumppaniemme paketin kuljetuksessa muutaman lisäpäivän. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärrystäsi mahdollisista viivästyksistä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi