LEGO NINJAGO 70618 LEGO® NINJAGO® Kohtalon alus

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
LEGO NINJAGO, 70618, Kohtalon alus -leikkisetillä pääset jännittäviin seikkailuihin lentävällä Kohtalon aluksella yhdessä Kain, Lloydin, Zanen, Nyan, Jayn ja Colen kanssa. Upean laivan purjeita koristaa lohikäärmeen kuva ja suurikokoisessa aluksessa on lisäksi kylpyhuone, makuuhuone ja salaisia aseita. Tutki aluksen asetta, jossa laseria muistuttava osoitin ja harjoittele ninjaliikkeitä Wun dojolla. Nosta ankkuri ja suuntaa kurssi kohti uusia ninjaseikkailuita! Aluksessa on kolme tasoa, kolmipäinen lohikäärme keulassa, kätkettyjä aseita sekä laskettava ja nostettava ankkuri. Mukaan mahtuu myös dojo, jossa pergamenttikäärö, harjoitusaseita, neljä kultaista sai-miekkaa, kaksi kultaista katanamiekkaa, kaksi hopeanväristä katanamiekkaa, musta miekka, kaksi katanatähteä sekä Aeroblade kultaisilla terillä. Minihahmojen varusteina Kain katanamiekat, Wun sauva, Lloydin tupsuilla varustettu miekka, Zanen jousiase, Nyan tupsuilla varustettu keihäs sekä Jayn piikkileka ja Colen vasara. Setissä lisäksi lapio, kaukoputki, onkivavat, Vermillion-haarniska, luuta, kolme kirjaa, Anacondrai-pääkallokypärä, kirje Misakolle, kaksi keräilykorttia, neljä kalaa, NINJAGO®-maailman kartta ja sekstantti.

Osia yhteensä: 2295
Suositusikä: 9-14
Koko
Kohtalon alus: 45 x 55 x 17 cm
  • Artikkelinumero L-8094185-0000
  • Turvallisuus
  • Ikä 9 - 14 v

Toimitus

COVID-19: n nykyisten olosuhteiden vuoksi voi kestä lähetyskumppaniemme paketin kuljetuksessa muutaman lisäpäivän. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärrystäsi mahdollisista viivästyksistä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi