LEGO Star Wars 75105 LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon™

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Avaruusalus Millenium Falcon merkiltä LEGO Star Wars. Yksi Star Warsin klassisimmista avaruusaluksista on palannut takaisin, ja mahtavampana kuin koskaan! Aivan kuin jännittävissä Star Wars -kohtauksissa: The Force Awakens on uusin LEGO® -versio Millennium Falconista täpötäynnä uusia ja päivitettyjä ominaisuuksia, kuten esimerkiksi entistä virtaviivaisempi ja yksityiskohtaisempi muotoilu, irrotettava ohjaamo, jossa on tilaa kahdelle pienoishahmolle, pyörivät ylempi ja alempi lasertorni luukulla, tilaa yhdelle pienoishahmolle, kaksi kanuunaa jousimekanismilla, anturiantenni, ramppi ja sisäänmenoluukku. Avaa luukku ja löydät vielä lisää fantastisia uusia ja päivitettyjä yksityiskohtia sisäpuolelta, esimerkiksi matkustamon istuimilla ja holoshakkilaudalla, yksityiskohtaisemman hyperajojärjestelmän, salalokeroita, ekstralaatikoita ja kaapeleita sekä säilytystilaa jousimekanismiaseiden ammuksille. Eikä mikään LEGO Millennium Falcon -malli ole tietenkään täydellinen ilman Han Soloa ja Chewbaccaa, sekä muita fantastisia hahmoja elokuvasta Star Wars: The Force Awakens. Aktivoi hyperajo ja lähde LEGO Star Wars -seikkailuun! Sisältää kuusi pienoishahmoa erilaisine aseineen: Rey, Finn, Han Solo, Chewbacca, Tasu Leech ja Kanjiklub-jengin jäsen sekä droidiavaruusmekaanikko BB-8.

Osien lukumäärä: 1329
  • Artikkelinumero L-8074708-0000
  • Turvallisuus
  • Ikä 9 - 14 v

Toimitus
Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaan teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi