Kun tarvitaan lujaa kuljetusalusta, Krennic's Imperial Shuttle -sukkula on täydellinen valinta. Pane hänet lentäjän istuimelle, avaa paksu panssarointi ja istuta Kuolemantähden sotilaat paikoilleen. Laske ramppi ja tarkista, että sädepyssyt ovat kiinni, lataa jousikäyttöiset aseet ja sulje runko nousua varten. Nosta laskeutumistelineet, laske siivet lentotilaan ja lähde suorittamaan uutta, vaarallista tehtävää!

Krennic's Imperial Shuttle on pelottavuudessaan vakuuttava Imperiumin alus. Aluksessa on suuret, taitettavat siivet sekä avattavat etu- ja sivupaneelit, yhdelle minihahmolle sopiva avattava ohjaamo, yksityiskohtainen lastiruuma, jossa tilaa neljälle minihahmolle, takaramppi, jossa säilytystilaa aseille, jousimekanismilla varustetut aseet sekä sisääntaittuvat laskeutumistelineet. Koe uudelleen elokuvasta Star Wars: Rogue One tutut eeppiset avaruustaistelut tai luo uusia jännittäviä seikkailuja. Sisältää 5 minihahmoa sekä droidin.

- Sisältää 5 minihahmoa: Pao, johtaja Krennic, Bodhi Rook ja 2 kuolonsotilasta sekä K-2SO.
- Suuret, taitettavat siivet, avattavat etu- ja sivupaneelit, avattava ohjaamo, lastiruuma, takaramppi, jossa säilytystilaa aseille, jousimekanismilla varustetut aseet sekä sisääntaittuvat laskeutumistelineet.
- Mukana 2 kuolonsotilaiden sädeasetta, Krennicin sädease, Bodhin sädepistooli ja Paon sädekivääri.
- Mukana myös erityiset taistelureput.
- Koe uudestaan elokuvasta Star Wars: Rogue One tutut jännittävät kohtaukset.
- Täydellinen lisä jokaiseen LEGO Star Wars -kokoelmaan.
- Koko: 45 x 25 x 56 cm

Osia yhteensä: 863
  • Artikkelinumero L-8091753-0000
  • Turvallisuus
  • Ikä One Size

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.