Graco Akta Graco, Kaksosten matkarattaat, Stadium Duo, Sport Luxe

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Kevyesti kulkevat Akta Gracon kaksosten rattaat. Stadium Duo -rattaat takaavat mukavat olosuhteet niin istuvalle kuin makaavallekin lapselle. Taaimmaisessa istuimessa on säädettävä selkänoja (4 asentoa, 100-150°). Etuistuimen voi säätää kahteen asentoon (100-130°), ja sen saa laskettua nopeasti ja kätevästi yhdellä kädellä. Akta Gracon kaksosten matkarattaissa kaksi lasta istuvat turvallisesti viisipistevaljaiden ansiosta, tukeva runko luo turvallisuutta ja mukavuutta lapselle ja turvakaaren ansiosta lapsi ei putoa rattaista. Täyttää EN 1888:2003 -standardin vaatimukset. Stadium Duo -rattaita on todella kevyt ohjata ahtaissa tiloissa ja kapeilla käytävillä niiden optimaalisen leveyden ansiosta. Kaksosten rattaat menevät kasattuna pieneen tilaan, joten niitä on helppo säilyttää kotona ja kuljettaa autossa. Automaattisen säilytyslukon ansiosta runko pysyy kasassa. Korkeampi takaistuin ja kaksi UV-suojalla varustettua kuomua tarjoavat molemmille lapsille aurinkosuojan. Kuomussa olevasta läpinäkyvästä ikkunasta näkee hyvin vanhemman lapsen. Kaksosten rattaissa on myös suuri tavarakori ja lukittavat eturenkaat. - Mukava istuma- ja makuuasento - Kaksi viispistevyötä - Kaksi tuulisuojaa - Suuri tavarakori - Lukittavat eturenkaat - Helppo ohjata ahtaissa tiloissa ja kapeilla käytävillä - Kaksi UV-suojalla varustettua kuomua. Koko: P 100 X K 113 X L 60 cm. Pituus kasattuna: 66 cm. Korkeus kasattuna: 109 cm. Paino: 15 kg. Enimmäiskuormitus: 15 kg
  • Artikkelinumero L-8008882-0000
  • Turvallisuus

Toimitus
Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaan teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi