NUK Aloituspakkaus vastasyntyneelle, Newborn Set, Valkoinen

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Vastasyntyneelle sopiva aloituspakkaus, jossa 4 kpl NUKin polypropyleenista valmistettuja tuttipulloja. Pakkauksessa on lisäksi NUK Genius silikonitutti (0-6 kk) "My First NUK" -kuviolla sekä suojakansi hygieeniseen säilytykseen. NUK Anti-Colic Air System tasapainottaa pulloon syntyvää tyhjiötä, estää ilman kulkeutumista lapsen vatsaan ja auttaa siten ehkäisemään koliikkia. Erityisleveä suuosa helpottaa pullon täyttämistä ja puhdistamista. Sisältää kaksi 150 ml pulloa, joissa koon 1 (0-6 kk) pullotutit. Pullotuttien aukkokoko small sopii ohuelle nesteelle. Pakkauksessa myös kaksi 300 ml tuttipulloa, joissa koon 1 pullotutit hieman isommalla aukolla (medium). Aukkokoko sopii maidolle sekä ohuehkolle vellille. Muun kokoisia pullotutteja ja tutteja ostettavissa erikseen. Ei sisällä bisfenoleja, ftalaatteja eikä PVC:tä. Käytännöllinen aloitussetti tuoreille vanhemmille. Sopii hyvin myös lahjaksi vauvaperheeseen.

NUK-tuotteille on vuodesta 2000 lähtien myönnetty useita palkintoja eri puolilla maailmaa. Merkin tuttipullot ja pullotutit on palkittu mm. korkeasta laadustaan, toimivuudestaan, ergonomisuudestaan ja muotoilustaan. NUKin pullotutit sopivat hyvin halutessasi yhdistää rintaruokinnan ja pulloruokinnan.
  • Artikkelinumero L-8078733-0000
  • Turvallisuus

Toimitus
Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaan teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi