Rätt Start Anatominen tutti, 0-6 kk, 2 kpl, Smurfette

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Rätt Startin tutti, jota koristaa herttainen Smurffiina. Innovatiivisen, pehmeälinjaisen muotoilunsa ansiosta tutti sopii mukavasti lapsen suuhun ja on miellyttävä käyttää. Tutin ortodonttinen imuosa on valmistettu silikonista. Osta erikseen saman sarjan tuttinauha.

Hoito-ohje: Hygieniasyistä keitä 5 min ennen ensimmäistä käyttöä. Anna tutin jäähtyä ja purista imuosaan mahdollisesti kertynyt vesi pois ennen kuin annat tutin lapselle. Puhdista tutti aina ennen käyttöä. Älä koskaan kasta tuttia makeaan tai lääkeaineeseen ennen kuin annat sen lapselle. Tämä voi aiheuttaa kariesta. Hygienia- ja turvallisuussyistä vaihda tutti uuteen kahden kuukauden käytön jälkeen. Mikäli tutti joutuu kokonaan lapsen suuhun, toimi rauhallisesti: tutti on muotoiltu siten, ettei se vahingoita lasta eikä sitä voi niellä. Kilvessä olevien aukkojen ansiosta lapsi voi hengittää. Poista tutti lapsen suusta mahdollisimman varovasti. Huomioi tutin käytössä lapsen turvallisuus:

VAROITUS! Älä sido tuttiin nauhaa tai narua kuristumisvaaran vuoksi. Tarkista tutin kunto jokaisen käyttökerran jälkeen, erityisesti lapsen saadessa hampaita. Vedä tuttia joka suuntaan. Vaihda tutti uuteen heti, kun huomaat siinä kulumisen tai vahingoittumisen merkkejä. Älä jätä tuttia suoraan auringonvaloon, lämmönlähteen läheisyyteen tai desinfiointiaineeseen suositeltua pidempään. Tämä voi heikentää tutin imuosaa.

Ei sisällä BPA:ta eikä PVC:tä.

Puhdistus: Keitä tuttia 100°C:ssa
  • Artikkelinumero L-8076419-0000
  • Turvallisuus

Toimitus
Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaan teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi