Baby Dan Setti, Valkoinen

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Baby Dan Angel -setti sisältää valkoisen vauvansängyn, jonka mukana on kuomu, valkoisen sitterin, jossa on kaari, valkoisen lastentuolin, jossa on kaari ja istuintyyny sekä valkoisen jalkatelineen, joka sopii yhteen kaikkien osien kanssa.

Angel Nest on vauvansänky, jossa lapsesi nukkuu turvallisesti. Sänky on varustettu kantokahvoilla ja se asennetaan helposti sarjaan kuuluvaan telineeseen. Taita kokoon ja ota mukaan matkalle. Patja, tyyny ja peitto eivät sisälly hintaan.

Angel Nestin koko: 95 x 46 x 80,4 cm
Sängyn koko: 29 x 75 cm

Angel Rest on sitteri, jossa lapsesi voi levätä tai syödä ensimmäisen puuronsa. Istuinkorkeus on sovitettu niin, että lapsi voi turvallisesti istua mukana ruokapöydän ääressä putoamatta. Lisäksi sitteri on helppo säätää joko istuma- tai makuuasentoon.

Angel Restin koko: 87 x 46 x 65 cm

Angel Feast on monipuolinen tuoli, jossa lapsi istuu pöydän ääressä vanhempiensa kanssa. Lisäksi tuoli kasvaa lapsen mukana. Istuinosaa voidaan kääntää 180 astetta riippuen siitä, halutaanko jalkatukea käyttää vai ei. Sopii eri kokoisille lapsille ilman ruuvisäätöä. Kantokahva voidaan myös irrottaa ja kiinnittää ilman työkaluja.

Angel Feastin koko: 81,8 x 46 x 64,7 cm

Materiaali: Kangas, metalli, kumipuu
Hyväksytty EN1466:en mukaan
  • Artikkelinumero N-2056
  • Turvallisuus

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.