BabyBjörn Baby Carrier One Classic denim/Midnight blue Cotton Mix

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu

Video

Babybjörn One Kantorepun uudistettu versio, joka on valmistettu pehmeästä ja ilmavasta 3D mesh-verkkokankaasta, joten se on viileä ja miellyttävä sinulle ja vauvallesi.

Ergonominen kantoreppu maksimaalisella mukavuudella:
One Air kantorepulla sinä ja lapsesi saatte erinomaisen mukavuuden koko käytön ajan. Hyvin suunniteltu ergonominen muotoilu tukevalla vyöllä ja pehmustetuilla, muotoon ommelluilla olkaimilla. Pehmeä ja mukava lapsellesi pehmustetulla istuimella, ulospäin suunnatuilla saumoilla ja säädettävällä jalka-asennon leveydellä. Lisäksi siinä on vakaa ja säädettävä pään tuki, jotka voidaan taittaa alas, kun lasta kannetaan ulkosuuntaan.

Vastasyntyneestä 3 ikävuoteen:
Air One kantoreppua, voit käyttää pitkään. Syntymästä lähtien (min 3,5 kg) ilman sylivauva-inserttiä ja jopa 3 noin ikävuoteen (enintään 15 kg). Kantoreppu antaa asianmukaisen tuen kasvavan lapsen päälle, selälle ja lonkille. Kehitetty tiiviissä yhteistyössä johtavien lastenlääkärien kanssa, kuten Babybjörn-merkin muutkin kantoreput. Air One kantoreppu on lisäksi testattu International Hip Dysplasia Institute:n toimesta, joka luokittelee sen lonkkaystävälliseksi kantorepuksi. Vastasyntyneen lonkat saavat oikeanlaista tukea ja ne pidetään optimaalisessa asennossa jalat taivutettuina ulospäin. Tämä edistää lonkan hyvää kehitystä, mikä on tärkeää lapsen elämän ensimmäisinä kuukausina.

4 tapaa kantaa rinnalla ja selällä:
Air One kantoreppu on helppo käyttää yksin kaikilla tavoilla. Siinä on erityinen korkeus-tila, jotta voit kuljettaa vastasyntynyttäsi parhaalla mahdollisella tavalla – korkealla rinnalla sisäänpäin suuntautuvassa asennossa, sydän sydäntä vasten. Noin 4 kuukaudesta lähtien käytetään alempaa korkeus-tilaa ja voit käyttää sitä silloin sekä sisään- että ulospäin käännettynä. 12 kuukaudesta lähtien voit myös kantaa kantorepussa selässäsi. On helppoa ja turvallista laittaa lapsi selkään ilman apua.

Testattu ja turvallinen:
Air One kantoreppu on Råd & Rön kantorepputestin voittaja numerossa 3/2014. Kaikki materiaalit ovat hellävaraisia vauvan iholle ja vaarattomia maistaa. Taatusti täysin ilman terveydelle haitallisia aineita. Täyttää Oeko-Tex 100 -standardin, luokan 1 vauvatuotteille. Täyttää kantoreppujen turvastandardin, EN 13209-2:2005.

Kuormitus:
Min. 3,5 kg/53 cm
Max. 15 kg/100 cm
Min. ikä ulospäin suuntautuvaan asentoon: 5 kuukautta
Enimmäispaino ulospäin suuntautuvaan asentoon: 12 kg
Ensisijainen kangas: 100% polyesteriä
Vyötärövyön vuori: 100 % polyesteriä
Suoja jalka-asentovetoketjulle: 100 % puuvillaa
Hoito-ohjeet:
Konepesu 40 °C. Pestävä erikseen. Käytä ympäristöystävällistä ja hellävaraista pesuainetta, jossa ei ole valkaisuainetta. Ei rumpukuivausta. Kantorepun verkkokangasta ei saa poistaa.

Oletko epävarma mikä kantoreppu sopii sinulle? Täällä on BabyBjörnin oma kantoreppuopas: http://www.babybjorn.co.uk/carrier-guide
  • Artikkelinumero 273092

Toimitus
Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaan teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi