Ergobaby Babycarrier 360 Grey/Taupe

Lisää toivelistaan
(10)
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Ergobaby 360 Four Position mahdollistaa lapsen kantamisen neljässä eri asennossa - turvallisesti, ergonomisesti ja itseäsi lähellä. Voit valita neljästä ergonomisesta kantoasennosta - kasvot kantajaan päin, kasvot eteenpäin, lonkalla tai selässä. Ainutlaatuisen, kulhomaisen istuinosan ansiosta lapsi on aina ergonomisesti oikeassa istuma-asennossa lantio eteenpäin suunnattuna ja selkä hieman pyöreänä. Istumaleveyttä on helppo säätää napeilla lapsen iästä ja istuma-asennosta riippuen. Erittäin mukava lantiovyö, jonka voi asettaa korkealle tai matalalle kantoasennosta riippuen. Leveä vyö antaa hyvän tuen alaselälle. Olkahihnojen ja lantiovyön ansiosta lapsen paino jakaantuu tasaisesti eikä kantaminen tunnu raskaalta.

Pidennettävä selkäpaneeli taitetaan alas kannettaessa lasta kasvot eteenpäin. Kannettaessa lasta kasvot kantajaan päin paneeli taitetaan ylös, jolloin lapsen niskalle/päälle ja selälle saadaan lisätukea. Näppärä huppu tukee nukkuvaa lasta, suojaa kylmältä ja auringolta (UV +50) ja tarjoaa näkösuojan imetyksen ajaksi.

Materiaali: 100 % puuvillakanvaasi (konepesu).

Ergobaby 360 nousi testivoittajaksi mm. norjalaisen Klikk.no:n kantorepputestissä. Ergobaby 360 oli suosituin kantoreppu niin testipaneelin kuin testiin osallistuneen fysioterapeutin mielestä.

Myös Smartson tarjosi lapsiperheille mahdollisuutta testata Ergobaby Four Position 360 -kantoreppua. Testiryhmään haki yhteensä 1696 perhettä, joista 20 valittiin kokeilemaan Ergobaby Four Position 360 -reppua. Testiperheiden tehtävänä oli arvioida kantorepun toimivuutta kaikissa neljässä asennossa mahdollisimman monessa eri tilanteessa. Testin jälkeen 100 % testiperheistä suosittelisi Ergobaby 360 -kantoreppua ystävilleen. Yleisarvosanaksi reppu sai 8,7/10!
  • Artikkelinumero 132945
  • Turvallisuus

Toimitus
Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaan teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi

Arvostelut

  • 0 henkilöä olivat sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi

    meidän reppu

    Reppu oli ostettu vuosi sitten ja oli satunnaisessa käytössä. Helppo säätää remmit ja vyöt. Lapsi viihtynyt ja jaksoi hyvin olla repun kyydissä. Ainut miinus, reppu on aika paksusti topattu. Kesällä siitä en pystynyt käyttää kuumana päivänä. Mutta muuten Ok.

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Parhaillaan tuotteita ei voi arvostella.