BabyBjörn Babysitter Balance Soft incl. Wooden Toy

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
BABYBJÖRN, Sitteri, Balance Soft, Musta/tummanharmaa
Tasapainoa arkeen... Kun tiedät lapsesi voivan hyvin samalla, kun sinä itse voit tehdä kaiken mitä täytyykin tehdä. Lapselle sitterissä keinuminen on sekä hauskaa että rauhoittavaa. Sitterissä keinuminen ja liikkuminen harjoittaa lapsen motoriikkaa ja tasapainoa luonnollisella tavalla.

BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft on pehmeämpi ja modernimpi versio jo klassikoksi muodostuneesta sitteristämme. Pehmeän kankaan ja pyöreiden muotojen ansiosta sitteri on kuin pieni, turvallinen pesä vauvallesi. BABYBJÖRN Babysitter Balance on helppo taittaa kokoon ja ottaa mukaan. Se voidaan säätää kolmeen eri käyttöasentoon - leikki, lepo ja uni.

Sopii vastasyntyneestä n. 2-vuotiaaksi asti (3,5-13 kg). Päällikangas 100% puuvillaa. Täyte 100% polyesteriä. Lasta lähellä olevat materiaalit on testattu ja hyväksytty Öko-Tex Standardin 100 mukaisesti luokkaan 1 (vauvatuotteet). Ne ovat takuuvarmasti vaarattomia lapsen herkälle iholle eivätkä voi aiheuttaa allergioita.

Koko korkeimmillaan: 58 x 89 x 39 cm
Koko kuljetusasennossa: 11 x 89 x 39 cm
Paino: 2,1 kg

BABYBJÖRN, Puulelu sitteriin, Hassut silmät
Pyörivät, iloisenväriset hahmot tekevät sitterissä leikkimisestä hauskempaa. BABYBJÖRN Babysitter -puulelu on tarkoitettu pienimmille lapsille, joilla on suuret leikkihalut. Iloiset, pyörivät muodot kiinnittävät lapsesi huomion ja stimuloivat kehitystä leikkisällä tavalla. Lelu kiinnitetään yksinkertaisesti sitteriin ja se pysyy turvallisesti paikallaan.

BABYBJÖRN Babysitter -puulelu täyttää EN:71 1 & 3 -leikkikalustandardin vaatimukset eikä sisällä kiellettyjä aineita.

BABYBJÖRN Babysitter -puulelu on hauska lisätarvike kaikkiin sittereihimme.
  • Artikkelinumero 150972
  • Turvallisuus

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.