BabyBjörn Babysitteri, Balance Soft, Cotton/Jersey, Beige/harmaa

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Babysitteri Balance Soft on nyt saatavana erittäin pehmeällä puuvilla-jerseykankaalla, osana mallistoa BABYBJÖRN Soft Selection.

Tasapaino arkipäivässä... kun tiedät, että lapsesi voi hyvin samalla, kun sinulla on mahdollisuus tehdä se, mikä täytyy myös tehdä. Sillä lapsesta on sekä hauskaa ja rauhoittavaa keinuttaa itseään babysitterissä. Kun hän keinuu ja liikkuu itse babysitterissä, hän harjoittaa samalla motoriikkaa ja tasapainoa luonnollisella tavalla.

BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft on pehmeämpi ja nykyaikaisempi versio BABYBJÖRNin nykyisin klassisesta babysitteristä. Pehmeällä kankaalla, pyöreillä muodoilla ja sisäänsä sulkevalla muotoilulla on luotu tunne pienestä "pesästä" lapsellesi jo syntymästä lähtien. BABYBJÖRN Babysitter Balance on helppo taittaa kasaan ja ottaa mukaan. Siinä on kolme asentoa; leikkiä, levätä ja nukkua.

Vastasyntyneestä noin 2-vuotiaaksi (3,5-13 kg). Kangas on 100 % puuvillaa. Toppaus on 100 % polyesteria. Tekstiilit lähinnä lasta on testattu ja hyväksytty Öko-Tex Standardi 100, lastentuotteiden luokan 1 mukaan. Ne ovat taatusti vaarattomia lapsen herkälle iholle eivätkä voi laukaista allergioita.

Koko korkeimmassa asennossa: 58 x 89 x 39 cm
Koko kuljetustilassa: 11 x 89 x 39 cm
Paino: 2,1 kg
  • Artikkelinumero 156095
  • Turvallisuus

Toimitus

COVID-19: n nykyisten olosuhteiden vuoksi voi kestä lähetyskumppaniemme paketin kuljetuksessa muutaman lisäpäivän. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärrystäsi mahdollisista viivästyksistä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi