BabyBjörn Babysitteri, Balance Soft, Cotton/Jersey, Tummanharmaa/harmaa

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Babysitteri Balance Soft on nyt saatavana erityisen pehmeällä puuvillajerseykankaalla, osana BABYBJÖRN Soft Selection -valikoimaa.

Tasapaino arkielämässä... kun tiedät, että lapsesi voi hyvin samalla, kun sinä voit tehdä sen, mitä myös täytyy tehdä. Lapsesta on sekä hauskaa että rauhoittavaa keinuttaa itse itseään babysitterissä. Kun hän keinuu ja liikkuu itse babysitterissä, harjoittaa hän samalla tasapainoa luonnollisella tavalla.

BABYBJÖRN Babysitter Balance Soft on pehmeämpi ja nykyaikaisempi versio BABYBJÖRNin klassikoksi muodostuneesta babysitteristä. Pehmeän kankaan ja pyöreiden muotojen ansiosta babysitteri on kuin pieni "pesä" lapsellesi jo syntymästä lähtien. BABYBJÖRN Babysitter Balance on helppo taittaa kokoon ja ottaa mukaan. Se voidaan säätää kolmeen eri käyttöasentoon; leikki, lepo ja uni.

Sopii vastasyntyneestä noin 2-vuotiaaksi asti (3,5-13 kg). Kangas on 100 % puuvillaa. Täyte on 100 % polyesteria. Lähimpänä lasta olevat tekstiilit on testattu ja hyväksytty vauvojen tuotteita koskevan luokan 1 Öko-Tex 100-standardin mukaisesti. Ne ovat vaarattomia lapsen herkälle iholle, eivätkä aiheuta allergioita.

Koko korkeimmillaan: 58 x 89 x 39 cm
Koko kuljetusasennossa: 11 x 89 x 39 cm
Paino: 2,1 kg
  • Artikkelinumero 156096
  • Turvallisuus

Toimitus

COVID-19: n nykyisten olosuhteiden vuoksi voi kestä lähetyskumppaniemme paketin kuljetuksessa muutaman lisäpäivän. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärrystäsi mahdollisista viivästyksistä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi