Baltic

Baltic on ruotsalainen kellunta- ja pelastusliivejä valmistava yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1977. Balticilla uskotaan, että turvavälineiden laadussa ei ole varaa kompromisseihin ja tämä tinkimätön periaate onkin nostanut yrityksen Euroopan suurimmaksi pelastusliivien valmistajaksi. Baltic on vesillä kuin kotonaan ja yrityksen tavoitteena on tehdä vesillä liikkumisesta entistä turvallisempaa ja siten myös hauskempaa. Baltic kantaa vastuunsa myös ympäristöstä ja pyrkii jatkuvasti tehostamaan ja parantamaan pelastusliivien valmistusprosesseja. Balticilta löydät kellunta- ja pelastusliivit 50, 100 ja 150 Newtonin kantavuusluokissa. Eripainoisille käyttäjille ja eri käyttötarkoituksiin on omat turvallisuusluokituksensa.

Yleisliiveillä, vesiurheiluun tarkoitetuilla kelluntaliiveillä, toiminnallisilla kelluntaliiveillä ja kelluntapukineilla on turvallisuusluokitus 50 Newtonia. Kelluntaliivit tarjoavat täydellisen yhdistelmän toiminnallisuutta, liikkumisvapautta ja turvallisuutta. Ne on tarkoitettu uimataitoisille ja sopivat käytettäväksi suojaisilla vesillä, rannan läheisyydessä, missä apu on lähellä.

Mikäli käyttäjä ei osaa uida, vaaditaan liiviltä jo enemmän. Uimataidottomalle oikea valinta on vähintään 100 Newtonin pelastusliivi, joita on aina 3 kg painavalle lapselle sopivista liiveistä yli 100 kg painaville aikuisille sopiviin liiveihin asti.

Jos vaadit liiviltä sekä liikkumisvapautta, kelluntakykyä että kykyä kääntää veden varaan joutunut nopeasti selinkelluntaan, on valintasi 150 Newtonin ilmatäytteinen pelastusliivi.

Valitse aina sopivan kokoinen liivi. Liivin tulee istua napakasti mutta mukavasti, eikä se saa tuntua liian väljältä. Lapselle ei koskaan tule hankkia pelastusliiviä ”kasvuvaralla”. Verkkokaupastamme osoitteessa Lekmer.fi löydät laajan valikoiman Balticin pelastus- ja kelluntaliivejä eri käyttötarkoituksiin.
(13 yhteensä 13 tuotteesta)
(13 / 13)