Lastenhoito & terveys

Aika vaihtaa vaippoja tai aloittaa potta koulutus?

Uusien perheenjäsenien mukana tulee uusia haasteita. Kylpeminen, voitelu, vaipanvaihto ja potta koulutus ovat vain joitakin asioita, jotka tulevat osaksi arkea. Tässä kategoriassa pitäydymme kylpyhuoneessa.

Kun olet juuri palannut kotiin pienen nyytin kanssa, on selkeästi hyötyä, jos hoitopöytä on valmiina vaipanvaihtoa varten. Hoitopöytä, jossa kaikki on kätesi ulottuvilla on optimaalinen, sillä silloin huomio pikkuiseen on suuri. Lekmer.fi sivuilla on monia sopivia hoitopöytiä ja hoitoalustoja.

Kuten kaikesta muustakin elämässä, niin vaipanvaihdosta tulee pian osa arkea. Lapset kasvavat ja kulkevat pian itse omilla jaloillaan. Silloin on korkea aika aloittaa lapsen potta koulutus. Se on yhtä haastavaa kuin jännittävääkin! Tulisiko lapsen olla vaipatta? Ehtiikö lapsi ajoissa potalle?

Tänä aikana pyykkiä voi tulla paljon, ja niin saakin tulla.

Kun potta on hallussa tai menettänyt uutuudenviehätyksensä, voi wc-istuin olla seuraava askel. Lapsi tuntee itsensä vielä isommaksi, kun hän saa istua klassisen potan posliini-versiossa. Suosittelemme, että ostat kylpyhuone jakkaran, jotta lapsesi voi “itse” aina, kun mahdollista.

Lekmer.fi sivuilta löydät laajan valikoiman pottia tuotemerkeiltä, kuten BabyBjörn, Disneyn Nalle Puh sekä Bumbo ja Disney Frozen wc-istuimia.

Tietenkin meillä saat vaipparoskikset, vaippakassit, kylpyammeet, lämpömittarit ja viltit.

Kaikki, mikä helpottaa kylpyhuoneessa löytyy osoitteesta Lekmer.fi

Klikkauksen päässä!
(40 yhteensä 128 tuotteesta)
(40 / 128)