Barnkammaren Barnkammaren, Kannellinen säilytyslaatikko, 3 kpl, Mintunvihreä

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Kids Conceptin kannelliset säilytyslaatikot, kolmen kappaleen pakkaus. Mintunvihreän ja valkoisen sävyisissä laatikoissa on kauniita tähtiä sekä siksak- ja salmiakkiruutukuvio. Laatikko on kaunis yksityiskohta lastenhuoneen sisustuksessa ja sopii hyvin vaikkapa koulutavaroiden, lelujen tai askartelutarvikkeiden säilytykseen. Pakkauksessa kolme eri kokoa.

Ensimmäinen Barnkammarboken-kirja ilmestyi jo 25 vuotta sitten. Kertomuksia, runoja, lauluja ja loruja sisältäviä kirjoja on myyty yli miljoona kappaletta ja ne ovat erittäin suosittuja. Kids Concept on yhteistyössä Bonnier Carlsenin kanssa luonut ainutlaatuisen malliston lasten huonekaluja ja sisustustuotteita, jotka ovat saaneet innoituksensa näistä klassikkokirjoista. Tavoitteena on innostaa lapsia lukemaan entistä enemmän ja tekemään kirjojen maailmaa tutuksi myös lastenhuoneessa. Tuotesarjaan kuuluu vuodevaatesettejä, mattoja, valaisimia, rakennuspalikoita ja Pixie-kirjoille sopivia hyllyjä. Keskenään yhteensopivat tuotteet ovat kauniita yksityiskohtia lastenhuoneen sisustuksessa ja sopivat kirjojen kanssa erinomaisesti syntymäpäivä- tai kastelahjaksi.

Koko:
Pieni: 24 x 12 cm
Keskikokoinen: 26 x 13 cm
Iso: 28 x 14 cm
  • Artikkelinumero 175838
  • Turvallisuus

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.