Babybay Bedside Crib, Harmaa

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Babybay Bedside Crib -vuoteessa vauvasi nukkuu turvallisesti lähelläsi mutta kuitenkin omassa sängyssään. Babybay on käytännöllinen ja mukava vauvansänky, jonka helpottaa pienen vauvan kanssa nukkumista, sillä vanhempien ei tarvitse nousta ylös joka kerta, kun vauva herää. Sekä sinä että vauvasi voitte näin ollen nukkua turvallisesti lähellä toisianne.

Babybayn portaattoman korkeudensäädön ansiosta se sopii kaikkien aikuisten sänkyjen viereen. Babybay pysyy tiiviisti oman sänkysi vieressä kahden kiinnikkeen avulla. Vuoteeseen voidaan kiinnittää Babybay-sängynlaita, jolloin se muuttuu tavalliseksi vauvansängyksi (myydään erikseen).

Lisäksi Babybay kasvaa lapåsen mukana! Kun lapsi on kasvanut liian isoksi nukkuakseen vauvansängyssä, voidaan Babybay muuntaa lastensohvaksi tai kirjoituspöydäksi lapselle. Sänky on kätevä purkaa ja helppo muuntaa. Jos ostat lisäksi älykkään Syöttötuoli-setin, voit helposti muuntaa Bedside Crib sängyn käteväksi tuoliksi. Settiin kuuluu irrotettava pöytätaso, istuin ja jalkatuki, jonka korkeus on säädettävissä.

Mitat:
Korkeus: 79 cm
Ulkomitat: 84 x 45 cm
Vuoteen mitat: 81 x 42 cm
  • Artikkelinumero L-8080469-0000
  • Turvallisuus

Toimitus

COVID-19: n nykyisten olosuhteiden vuoksi voi kestä lähetyskumppaniemme paketin kuljetuksessa muutaman lisäpäivän. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärrystäsi mahdollisista viivästyksistä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi