Bergans Bergans of Norway, Kantorinkka, Kids Trekking, Punainen/Harmaa

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Bergans of Norwayn Kids Trekking -kantorinkassa kuljetat helposti niin pientä kuin hieman isompaa lasta. Kantorinkkaa on aikuisen miellyttävä kantaa ja lapsen on mukava istua siinä. Se voidaan helposti taittaa kokoon tilan säästämiseksi ja suurta, irrotettavaa taskua voidaan käyttää reppuna silloin kun lasta ei kuljeteta rinkassa.

Säädettävät, pehmustetut olkahihnat voidaan säätää kantajalle sopiviksi. Anatomisesti muotoiltu lantiovyö auttaa keventämään hartioihin kohdistuvaa painetta, jolloin rinkka tuntuu entistä kevyemmältä. Selkäosassa on hengittävä verkkokangas, jonka ansiosta rinkka ei tunnu hiostavalta selässä.

Lapsen turvallisuuden takaamiseksi rinkassa on säädettävät nelipistevaljaat. Selkänoja ja istumakorkeus ovat säädettävissä lapsen koon mukaan. Rinkassa on lisäksi säädettävät jalkatuet, joissa lapsi voi pitää jalkojaan ja siten istua mukavammin. Erilliset sivutuet sekä niskatuki mahdollistavat miellyttävät lepohetket selässä. Silloin kun lisätuki ei ole tarpeen, sen voi taivuttaa taaksepäin ja kiinnittää selkänojan taakse. Edessä oleva tyyny on irrotettavissa.

Silloin kun et kanna rinkkaa selässäsi, sen voi laskea maahan tukevien tukijalkojen varaan. Näkyvyyden parantamiseksi kantorinkka on varustettu heijastimin. Rinkassa on irrotettava kuomu/sadesuoja, joka on helppo kiinnittää. Näin olet aina varustautunut vaihtelevaan säähän!

Rinkassa on käytännöllinen verkkokankainen säilytystasku niskatuen päällipuolella, vetoketjullinen tasku sekä verkkokankainen pullotasku takana.

Paino: 3,8 kg
Suositeltu kantajan pituus: 165–195 cm
Materiaali: Polyesteriripstop
  • Artikkelinumero L-8077038-0002
  • Turvallisuus
  • Material Polyester

Toimitus

COVID-19: n nykyisten olosuhteiden vuoksi voi kestä lähetyskumppaniemme paketin kuljetuksessa muutaman lisäpäivän. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärrystäsi mahdollisista viivästyksistä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi