Chiccon suositut Liteway-sateenvarjorattaat ovat näppärät, kompaktit ja helppokäyttöiset ja niissä on pienet, yksinkertaiset etupyörät. Rattaat sopivat yhtä hyvin kaupunkikäyttöön kuin luontoon suuntautuville retkillekin. Lisäksi ne on helppo taittaa kokoon ja painavat vain 6,9 kg - ollen täydelliset matkakäyttöön.

Etupyörät ovat lukittavat. Reilunkokoinen kuomu on kätevä kylmempinä päivinä. Lämpimämpinä päivinä voit taas poistaa kuomun takaosan, jolloin saat hyvän aurinkosuojan.

Selkänoja on säädettävissä yksinkertaisesti yhdellä kädellä useaan eri asentoon, ml. täyteen makuuasentoon, joten rattaita voidaan käyttää aina vastasyntyneestä lähtien. Myös jalkatuki on säädettävä, joten voit säätää vaunusi juuri omalle lapsellesi sopivaksi niin, että hän istuu sekä turvallisesti että mukavasti. Rattaiden kangasosat voidaan irrottaa ja pestä.

Ergonomiset työntöaisat on päällystetty pehmeällä, luistamattomalla materiaalilla. Rattaissa on jopa viisipistevaljaat.

Koko avattuna: 46 x 87 x 103 cm.
Koko kokoontaitettuna: 29 x 25 x 105 cm.

Selkänoja: 46 cm korkea
Istuin: 34 cm syvä
Yhteenlaskettu pituus makuuasennossa: 80 cm
Enimmäiskuormitus: 15 kg

Ruotsalaisen Råd & Rönin kahdeksat erilaiset sateenvarjorattaat käsittänyt testi valitsi Chicco Litewayn vuoden 2014 testivoittajaksi. Myös Smartson valitsi Chicco Litewayn testivoittajaksi.
  • Artikkelinumero L-8076659-1019
  • Turvallisuus

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.