Ergobaby ERGObaby 360, Kantoreppu, Beige

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Ergobaby 360 Four Position mahdollistaa lapsen kantamisen neljässä eri asennossa - turvallisesti, ergonomisesti ja itseäsi lähellä. Voit valita neljästä ergonomisesta kantoasennosta - kasvot kantajaan päin, kasvot eteenpäin, lonkalla tai selässä. Kulhomaisen istuinosan ansiosta lapsi on aina ergonomisesti oikeassa istuma-asennossa lantio eteenpäin suunnattuna ja selkä hieman pyöreänä. Istumaleveyttä on helppo säätää napeilla lapsen iästä ja istuma-asennosta riippuen. Erittäin mukava lantiovyö, jonka voi asettaa korkealle tai matalalle kantoasennosta riippuen. Leveä vyö antaa hyvän tuen alaselälle. Olkahihnojen ja lantiovyön ansiosta lapsen paino jakaantuu tasaisesti eikä kantaminen tunnu raskaalta.

Pidennettävä selkäpaneeli taitetaan alas kannettaessa lasta kasvot eteenpäin. Kannettaessa lasta kasvot kantajaan päin paneeli taitetaan ylös, jolloin lapsen niskalle/päälle ja selälle saadaan lisätukea. Näppärä huppu tukee nukkuvaa lasta, suojaa kylmältä ja auringolta (UV +50) ja tarjoaa näkösuojan imetyksen ajaksi.

Materiaali: 100 % puuvillakanvaasi (konepesu).

Ergobaby 360 nousi testivoittajaksi mm. Klikk.no:n sekä WiseGuiden kantorepputesteissä. Ergobaby 360 oli suosituin kantoreppu niin testipaneelin kuin testiin osallistuneen fysioterapeutin mielestä.

Myös Smartson tarjosi lapsiperheille mahdollisuutta testata Ergobaby Four Position 360 -kantoreppua. Testiryhmään haki yhteensä 1696 perhettä, joista 20 valittiin kokeilemaan reppua. Testiperheiden tehtävänä oli arvioida kantorepun toimivuutta kaikissa neljässä asennossa mahdollisimman monessa eri tilanteessa. Testin jälkeen 100 % testiperheistä suosittelisi Ergobaby 360 -kantoreppua ystävilleen. Yleisarvosanaksi reppu sai 8,7/10!

Ergobaby 360 valittiin lisäksi ruotsalaisen Bäst-i-test.se:n testivoittajaksi kantoreppukategoriassa vuonna 2016!
  • Artikkelinumero 178113
  • Turvallisuus
  • Material Bomull

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.