NUK First Choice+, Läikkymätön nokkapullo, Silikonia, 150ml, Harmaa

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
NUK First Choice+ Nokkapullo 150 ml, jossa pehmeä, silikonista valmistettu juomanokka.

- Helpottaa siirtymistä itsenäiseen juomiseen
- Ergonomiset, liukumattomat kahvat
- Sopii 6 kk alkaen

Pehmeä silikoni tuntuu miellyttävältä suussa ja on läikkymätön. NUK Anti-Colic AIR SYSTEM tasapainottaa pulloon syntyvää tyhjiötä, estää ilman kulkeutumista lapsen vatsaan ja auttaa siten ehkäisemään koliikkia. Pitävillä nystyröillä varustetut kahvat on suunniteltu lapsen käteen sopiviksi. Pullossa on erityisleveä suuaukko, kierrerengas, suojalevy ja suojakorkki. Kaikki osat on helppo irrottaa toisistaan, mikä helpottaa pullon puhdistusta ja käyttöä. Valmistettu laadukkaasta polypropyleenistä (PP), joka ei sisällä haitallisia aineita. Materiaali on kevyt, kestävä ja sopii myös pakastukseen. Sopii yhteen kaikkien NUK First Choice -tuotteiden kanssa.

NUKin tuotteet ovat vuodesta 2000 lähtien voittaneet useita eri kategorioiden palkintoja kautta maailman. NUKin tuttipullot ja pullotutit ovat voittaneet palkintoja mm. korkean laatunsa, toiminnallisuutensa, ergonomisuutensa ja muotoilunsa ansiosta.
  • Artikkelinumero L-8073967-0000
  • Turvallisuus

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.