Baby Dan FLEX-portti, XL, Musta

(25)
ALE - Pakettihinta 35% Hinta alkaen 910 kr 1399 kr Löytyy varastosta
Siirry kassalle
 • Artikkelinumero N-81-2
Baby Dan Flex Portti XL korvaa Baby Danin suositun Flex 5-portin. Portti XL on uudistettu versio, joka täyttää kaikki uudet turvaporttikriteerit (EN 1930:2000). Portti Flex XL on säädettävä portti, jota voi käyttää takan tai grillin edessä tai oviaukoissa.

Portti on monikäyttöinen ja sitä voi käyttää perinteisesti oviaukoissa, mutta sen avulla voi myös eristää takka, grilli tai kamina-alueet lapsilta ja eläimiltä.

Flex XL on täydellinen ulkotiloissa esim. grillin ympärillä. Vaaratilanteet voi estää helposti käyttämällä porttia grillin ympärillä, ja näin voi estää lasten ja eläinten pääsyn grillin lähelle. Portti on tarkoitettu kuitenkin sisätiloihin ja sitä ei tule käyttää ulkona sateessa.

Flex XL:n mukana tulee 5 osaa. Oviaukon ja kahden sivuosan leveys on 72 cm, loput kaksi sivuosaa ovat 35cm.

Mitat: 71 x 278 x 3,5 cm. 2x seinäkiinnikkeet

Arvostelut

 • 1 henkilö oli sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi

  Baby Dan FLEX-portti XL on loistava!

  Ostimme XL portin estämään lapsen pääsyn portaisiin. Portti on siisti, helppo käyttää ja toimii loistavasti käyttötarkoituksessaan. En ole löytänyt muita näin pitkiä lapsiportteja.

 • 0 henkilöä olivat sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi

  Tyyytyväinen

  Toimitus oli nopea. Tuotteen materiaalista ei ollut ihan selvyyttä tuotekuvauksissa. (Metallia ja muovia). Kasaamiskuvat oli aika pienet, mutta kasaaminen oli kuitenkin vaivatonta ja loogista. Meillä tämä tuli tulisijan eteen ja ulkonäkö on miellyttävä. Tuote on laadukas ja ajaa asiansa hyvin.

 • 0 henkilöä olivat sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi

  Todella hyvä suoja takan eteen!

  Toimii mainiosti meillä varaavan takan edessä. Puiden lisääminen onnistuu joko avaamalla portin tai laittamalla aidan yli.

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Parhaillaan tuotteita ei voi arvostella.