GB GB Pockit, Matkarattaat, Lizard Khaki

ALE - Pakettihinta 20% Hinta alkaen 1916 kr 2395 kr Löytyy varastosta
Siirry kassalle
  • Artikkelinumero L-8078410-0000
  • Turvallisuus
Innovatiivisen ja ainutlaatuisen muotoilun omaava GB Pockit on kasattuna maailman pienin matkaratas. Rattaita voi käyttää 6 kk ikäisestä aina 17 kg painoiseksi asti. Sateenvarjorattaissa on lukittavat etupyörät, jotka tuovat vakautta epätasaisilla alustoilla, säädettävät valjaat sekä suojaava aurinkokatos. Kahdella yksinkertaisella vaiheella rattaat muuttuvat kompaktiksi paketiksi, jota voit kantaa kuin käsilaukkua. Täydellinen matkalla ja helppo säilyttää silloin kun rattaita ei käytetä. Nappivalinta vanhemmille, jotka rakastavat matkustamista.

- Säädettävät, pehmustetut valjaat
- Rattaita voi työntää ja ohjailla yhdellä kädellä
- Helppo kahden vaiheen kasaus
- Lukittavat swivel-pyörät edessä
- Kasattuna maailman pienin matkaratas
- Kestävät materiaalit
- Suojaava aurinkokatos
- Tavarakori
- Paino: 4,3 kg
- Enimmäiskuormitus: 17 kg
- Koko kasattuna: 30 x 18 x 35 cm
Soveltuu käytettäväksi 6 kk alkaen aina n. 4-vuotiaaksi asti (9-17 kg). Paino: 4,3 kg Koko käyttöasennossa: 72 x 43 x 99 cm Koko kasattuna: 30 x 18 x 35 cm

mce_name="strong" mce_style="font-weight: bold;" style="font-weight: bold;" class="Apple-style-span" mce_fixed="1"> GB Pockit on Vuoden vauvatuote 2016!>
Ainutlaatuiset matkarattaat kulkevat lentokoneessa käsimatkatavarana, mahtuvat vaivatta pyöränkoriin ja ovat päässeet jopa Guinnessin ennätystenkirjaan. Ei ihme, että GB Pockit valittiin Ruotsissa Vuoden vauvatuotteeksi.

Vastaavanlaisia rattaita ei markkinoilta löydy ja siksi GB Pockit olikin itsestään selvä valinta Vuoden vauvatuotteeksi 2016. Vuonna 2014 Guinnessin ennätystenkirjankin maailman pienimmäksi kokoontaittuvaksi matkarattaaksi julistettu GB Pockit on raivannut tietä yhä kompaktimpien matkarattaiden trendille. GB Pockit kulkee lentomatkalle mukaan käsimatkatavarana, se mahtuu helposti pyöränkoriin ja voit pakata sen jopa käsilaukkuun! Rattaiden paino on vain 4,3 kg, mutta istuimen kantavuus peräti 17 kg ja tavarakorin 5 kg. GB on onnistunut pieneen pakettiin sisällyttämään sekä tilavan istuimen että kestävät, kevyesti rullaavat pyörät. Näppärästi kokoontaittuvan GB Pockitin ansiosta lapsen kanssa liikkuminen on helpompaa kuin koskaan.