Goodbaby GB Pockit, Matkarattaat, Monument Black

Lisää toivelistaan
ALE - Pakettihinta 35% Hinta alkaen 168,40 EUR 259 EUR Löytyy varastosta
Siirry kassalle
  • Artikkelinumero 178282
  • Turvallisuus
Ainutlaatuisen innovaationsa ansiosta GB Pockit on maailman pienin kokoontaittuva matkaratas (Guinness World Record 2014). Kasattuna GB Pockit on pienempi kuin mitkään muut markkinoilla olevat vastaavat rattaat*, vain 30 x 18 x 35 cm!

Kahdella yksinkertaisella vaiheella rattaat muuttuvat kompaktiksi paketiksi, jota voit kantaa kuin käsilaukkua - painoa on vähäiset 4,3 kg. Voit siis vaihdella työntämisen ja kantamisen välillä, mikä tekee rattaista täydelliset matkalle mukaan. Rattaita on myös helppo säilyttää silloin kun ne eivät ole käytössä. Kompaktin kokonsa ansiosta BG Pockit mahtuu vaivatta lentokoneen tai junan ylälokeroon.

- Rattaita voi työntää ja ohjailla yhdellä kädellä
- Helppo kahden vaiheen kasaus
- Säädettävät, pehmustetut valjaat
- Lukittavat swivel-pyörät edessä
- Suojaava aurinkokatos
- Tavarakori

Soveltuu käytettäväksi 6 kk alkaen aina n. 4-vuotiaaksi asti (9-17 kg).

Paino: 4,3 kg
Koko käyttöasennossa: 72 x 43 x 99 cm
Koko kokoontaitettuna: 30 x 18 x 35 cm


GB Pockit on Vuoden vauvatuote 2016!

Ainutlaatuiset matkarattaat kulkevat lentokoneessa käsimatkatavarana, mahtuvat vaivatta pyöränkoriin ja ovat päässeet jopa Guinnessin ennätystenkirjaan. Ei ihme, että GB Pockit valittiin Ruotsissa Vuoden vauvatuotteeksi.

Vastaavanlaisia rattaita ei markkinoilta löydy ja siksi GB Pockit olikin itsestään selvä valinta Vuoden vauvatuotteeksi 2016. Vuonna 2014 Guinnessin ennätystenkirjassa maailman pienimmäksi kokoontaittuvaksi matkarattaaksi julistettu GB Pockit on raivannut tietä yhä kompaktimpien matkarattaiden trendille. GB Pockit kulkee lentomatkalle mukaan käsimatkatavarana, se mahtuu helposti pyöränkoriin ja voit pakata sen jopa käsilaukkuun! Rattaiden paino on vain 4,3 kg, mutta istuimen kantavuus peräti 17 kg ja tavarakorin 5 kg. GB on onnistunut pieneen pakettiin sisällyttämään sekä tilavan istuimen että kestävät, kevyesti rullaavat pyörät. Näppärästi kokoontaittuvan GB Pockitin ansiosta lapsen kanssa liikkuminen on helpompaa kuin koskaan.