Graco

Onko perheessänne uusi vauva? Sydämellisesti onnea! Ensimmäiset viikot vauvan kanssa ovat ainutlaatuisia. Lahjaksi itsellenne ja uudelle perheenjäsenelle me Lekmerillä voimme lämpimästi suositella Gracon kehtoa. Graco on laatutietoisen, värejä rakastavan perheen valinta. Jos etsit Gracon tuotteita verkosta, tervetuloa ostoksille osoitteeseen Lekmer.fi! Gracon valikoimasta löydät monipuoliset tuotteet aina kehdoista syöttötuoleihin ja matkasänkyihin. Merkille on tärkeää, että kaikki tuotteet ovat 100 % turvallisia, joten vanhempana voit aina luottavaisin mielin laskea lapsesi Graco vauvakeinuun tai turvaistuimeen. Valikoimasta löydät myös turvakaukalot pienille vauvoille. Suositut, tyylipuhtaat Akta Graco vaunut ovat tutustumisen arvoiset. Kolmipyöräinen, ergonomisella työntöaisalla varustettu malli on kevyt ja helposti ohjailtava. Halutessasi luotettavat, helppokäyttöiset vaunut on Graco itsestäänselvä valinta.
Kuten tuoreille vanhemmille nopeasti selviää, voivat vauvan tavarat viedä valtavasti tilaa kotona. Graco haluaa osaltaan helpottaa lapsiperheen arkea ja merkiltä löydät mm. helppokäyttöiset matkasängyt, jotka kokoontaitettuna vievät vain vähän tilaa. Lekmer.fi tarjoaa Gracon tuotteet eri-ikäisille lapsille.
Graco sai alkunsa yli 60 vuotta sitten, kun yhdysvaltalainen yhdeksän lapsen isä David Saint sai idean vedettävästä Swyngomatic-vauvakeinusta. Sittemmin merkki on niittänyt menestystä ja laajentunut kotimaansa rajojen ulkopuolelle. Tänä päivänä Graco on maailmanlaajuisesti tunnettu lastentarvikkeiden valmistaja, jonka laadukkaat, idearikkaat ja iloisenväriset tuotteet ovat kaikkien ulottuvilla järkevään hintaan. Valikoima on laaja ja tuotteita on monenikäisille lapsille. Merkki haluaa tarjota tuotteita, jotka helpottavat arkea ja tuovat iloa koko perheelle. Lekmer.fi on Gracon jälleenmyyjä verkossa. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme!
Hupsis!

Hupsis!

Täällä on tyhjää juuri nyt!