Skip Hop Hoitolaukku, Duet, Maamyyrä

Lisää toivelistaan
(1)
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Duet 2-in-1 on monitoimilaukku, jossa on kaksi laukkua yhdessä. Duet on Skip Hopin tähän mennessä eksklusiivisin hoitolaukku, jossa on ainutlaatuinen, tyylikäs design ja lukuisia toimintoja.

Ulkolaukku on trendikäs, eksklusiivinen shoppingbag, joka on valmistettu rei'itetystä keinonahasta tyylikkäine yksityiskohtineen. Sisälaukku on käytännöllinen olkalaukku, jossa on runsaasti säilytystilaa. Laukut kiinnitetään toisiinsa yksinkertaisesti metallilukolla ja irrotetaan toisistaan yhtä yksinkertaisesti silloin, kun haluat käyttää toista niistä erikseen. Yhteensopiva olkahihna voidaan kiinnittää kumpaankin laukkuun.

Duet-hoitolaukussa on kaikki tarvittavat toiminnot - useita lokeroita, fiksut hihnat, joilla kiinnittää laukku lastenvaunuihin, säädettävä olkahihna ja pehmeä hoitoalusta.

Pakkaa vauvasi tavarat irrotettavaan sisälaukkuun, niin voit poistaa laukun tavaroineen milloin tahansa käyttääksesi shoppingbagiä erikseen!

- 9 taskua, joista yhdessä vetoketju
- Ripustetaan lastenvaunuihin tai kannetaan olalla
- Kummassakin laukussa on hihnat lastenvaunuihin kiinnittämiseksi
- Säädettävä olkahihna
- Mukana pehmeä hoitoalusta

Koko: 49 x 33 x 17 cm.
  • Artikkelinumero 153834
  • Turvallisuus

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.