TFK Joggster Adventure Fossil 2018

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Joggster Adventure Fossil 2018 -vaunut ovat luotettavat ja joka tilanteeseen sopivat vaunut, jotka sopivat yhtä hyvin kaupunkiin kuin haastavampiinkin maastoihin. Tämän uuden ja parannetun mallin ansiosta Joggster Adventure on valmiina seuraamaan jokaiseen vauhdikkaaseen seikkailuun, myös juoksulenkeille. Runko on valmistettu alumiinista ja pohjarakenne on hitsattu. Useimmat rungon osat on ruuvattu, mikä tarkoittaa korkeaa käyttövarmuutta. Korkea laatu on näille vaunuille tunnusomaista. Taka-akseli on vaimennettu mukavalla keinunnalla, joten se tasoittaa epätasaisuuksia todella hyvin. Kahvan korkeus on säädettävä, nivelletty. Vaunun molemmilla puolilla on pienet vetoketjulliset säilytyslaukut. Joggster Adventure -vaunuissa on ilmatäytteiset renkaat sekä alustan vaimennus, mikä on lyömätön yhdistelmä. Etu- ja takapyörien koko on 12” ja etupyörät ovat käännettävissä, mutta ne voidaan lukita myös kiinteään asentoon. Kuten kaikissa TFK-vaunuissa, niin myös Joggster Adventuressa on saksalaisen Weber-merkin levyjarrut molemmissa takapyörissä, joten voit jarruttaa alamäkeen. Pysäköintilukitus toimii myös siten, että vaunu pysyy jarrutettuna. Vaunujen istuinosa on kasvot menosuuntaan, mitä suositellaan n. 6 kuukaudesta eteenpäin. Istuinosa on pehmeä ja tyköistuva ja jalkatuki voidaan säätää kahteen eri asentoon. Selkänoja taittuu täyteen makuuasentoon portaattomasti takaremmin avulla. Sisäpuoli, jossa lapsi istuu on pehmustettu memory foamin kaltaisella materiaalilla, joka on viileä kesällä (nimeltään AirGo). Tuuletus takana, kun istuin on makuuasennossa. Hupun yläosassa on kurkistusikkuna, joka avataan ja suljetaan äänettömästi magneeteilla, lisäksi Joggster Adventure on helppo taittaa kokoon yhdellä liikkeellä autoon lastaamista varten.

Ominaisuudet:
Istuimesta kuomuun: 60 cm
– Selkänojan korkeus: 52 cm
– Istuimen syvyys x leveys: 28 x 33 cm
– Jalkatuen pituus: 25 cm
– Leveys: 57 cm
– Kahvan korkeus: 77 cm - 122 cm
– Taitettuna pyörien kanssa: 91 x 57 x 42 cm (P x L x K)
  • Artikkelinumero 254860

Toimitus
Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaan teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi