Nintendo Just Dance 2015 (Xbox 360)

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Maailman suosituin tanssipelisarja laajenee jälleen! Just Dance 2015 tuo mukanaan upouusia liikkeitä, uusia ominaisuuksia ja yli 40 kuuminta kappaletta ja tanssia.

Uudet tanssit ja kuumat kappaleet pitävät bileet käynnissä! Just Dance 2015 on täydellinen tapa potkaista bileet käyntiin ja saada perhe sekä ystävät tanssimaan hittikappaleita, kuten Pharrell Williamsin "Happy", John Newmanin "Love Me Again" ja Calvin Harrisin "Summer", sekä legendaarisia suosikkeja, kuten ABBAn "Dancing Queen". Valmistaudu yllättymään upouusista ja veikeistä tanssiliikkeistä, jotka eivät ole koskaan olleet näin hulluja!

Lisää yhteisön voimaa!
Upouuden Community Remix -ominaisuuden ja päivitetyn Autodancen ansiosta kuka tahansa voi olla tanssinohjaaja ja jakaa liikkeensä muille Just Dance -tanssijoille! Osallistu moniin jännittäviin Just Dance -tapahtumiin. World Dance Floorilla pääset haastamaan maailman muut tanssijat! Upouuden Just Dance 2015 -version avulla olet entistä tiiviimmin osa yhteisöä! Tsekkaa maailmanlaajuiset tulostaulut ja vertaa suoritustasi muihin!

Voit esitellä taitojasi koko maailmalle tai vain pitää hauskaa tanssien yhdessä ystäviesi ja perheesi kanssa. Pistetään bileet pystyyn!
  • Artikkelinumero L-8015413-0000
  • Turvallisuus
  • Ikä 3+ v

Toimitus

COVID-19: n nykyisten olosuhteiden vuoksi voi kestä lähetyskumppaniemme paketin kuljetuksessa muutaman lisäpäivän. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärrystäsi mahdollisista viivästyksistä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi