Osta nyt – maksa lokakuussa
Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Kaikki ristiäisiin tai nimenantojuhlaan

Tänne olemme keränneet kaiken ristiäisiin tai nimiäisiin tarvittavan – aina suloisista kastemekoista ja juhlapuvuista lahjaksi sopiviin valokuvakehyksiin ja kävelykärryihin. Tutustu laajaan valikoimaan ja valitse omat suosikkisi!

Kaste ja nimenanto – lahjat ja vaatteet juhliin

Kastejuhla kuuluu useimman perheen perinteisiin lapsen synnyttyä. Mitä antaa vastasyntyneelle lapselle lahjaksi ja mistä löytää sopiva kastemekko? Me Lekmerillä haluamme auttaa sinua ja olemme sen vuoksi keränneet kaikki tuotteet, jotka tarvitset kastejuhlaa tai nimenantojuhlaa varten samalle sivustolle!

Täältä löydät kaikki kastemekoista ja rannekoruista ruokailusetteihin.

Kastelahjat

Kastelahjaa ostaessa on mukava antaa lahja, joka säilyy lapsella aina aikuis-ikään saakka. Täältä löydät laajan valikoiman lahjoja kuten esimerkiksi korurasioita, säästöpossuja, mukeja sekä ruokailuvälineitä.

Lapsen kasvun ja kehityksen dokumentointi on todella mukavaa niin aikuisesta kuin lapsesta, etenkin kun hän on kasvanut aikuis-ikään. Kaunis valokuva-albumi tai kuvakehys on täydellinen kastelahja.

Jos valokuvakehyksiä jo kotona on riittämiin, on ensimmäinen ruokailusetti hyvä lahjaidea. Täältä löydät useita sopivia ruokailusettejä, jotka on pakattu kauniisiin lahjakartonkeihin.

Kaste- ja juhlamekkoja

Valikoimastamme löydät ainutlaatuisia kastevaatteita sekä pojille että tytöille. Mekot sopivat niin perinteiseen että moderniin kastejuhlaan tai nimenantojuhlaan.Meiltä löydät kauniit mekot muun muassa merkeiltä Jocko ja Cadeau, joissa pienokaisesi tulee takuuvarmasti olemaan huomion keskipiste.

Meiltä löydät tietysti juhlavaatteet myös kaikille kastejuhlaan osallistuville lapsille kuten juhlapuvut ja bodyt kaikkein pienimmille sekä juhlamekot, hameet ja puvut isommille lapsille.

147 tuotetta
147 tuotetta