Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Polkupyörät, potkulaudat ja pyöräilytarvikkeet – kaikki ulkoleikkiin!

Kevään tultua on aika pyyhkiä pölyt pyöristä ja polkaista retkelle! Ensimmäisen ikioman polkupyörän hankinta on lapselle iso asia, ja pyöräilemään oppiminen tärkeä ja iloinen virstanpylväs lapsen kehityksessä sekä lapselle itselleen että ylpeille vanhemmille. Koulumatka taittuu kätevästi pyörällä, ja mikä olisikaan hauskempaa kuin koko perheen yhteinen pyöräretki! Helpottaaksemme ostosten tekoa keräsimme kaiken pyöräilyyn liittyvän samalle sivulle. Täältä löydät kaiken potkulaudoista ja potkuttelupyöristä pyöränistuimiin ja muihin pyörätarvikkeisiin mm. Stigalta, Hamaxilta, OK Babyltä ja Kettleriltä.  

Polkupyörät ja potkulaudat

Lekmerin valikoimasta löydät oman lapsesi tarpeisiin sopivan pyörän, potkulaudan tai potkuttelupyörän.

Polkupyörän, potkulaudan tai potkuttelupyörän hankkimisessa on monta huomioitavaa asiaa. Renkaissa, jarruissa, koossa, väreissä ja jopa kuva-aiheissa riittää valinnanvaraa! Monissa kolmipyöräisissä on varusteena näppärä työntötanko, jonka myöhemmin voi irrottaa. Potkuttelupyörä taas on oivallinen tapa harjoitella pyöräilyyn tarvittavaa tasapainoa. Potkuttelemalla lapsi oppii pyöräilyn kannalta tärkeitä taitoja hauskalla tavalla. Hieman isommille lapsille uutta haastetta liikkumiseen tuovat skeittilaudat tai rullaluistimet.
 

Pyörätarvikkeet

Pyörällä liikkumisen tulee olla ehdottoman turvallista riippumatta siitä, pyöräileekö lapsi itse vai kuljetatko lasta oman pyöräsi kyydissä. Lapsen kuljettaminen pyörällä on paitsi käytännöllistä myös hauskaa, edellyttäen että käytössäsi on turvallinen ja lapselle sopiva pyöränistuin. Lekmeriltä löydät monenlaisia pyörän turvaistuimia mm. Hamaxilta ja OK Babyltä. Pyöräillessä, rullaluistellessa ja -lautaillessa sekä potkulaudalla ajaessa tulee aina käyttää tarkoitukseen sopivaa ja turvallista kypärää. Lisäturvaa tuovat kyynär-, polvi- ja rannesuojat. Kaikki nämä löydät Lekmeriltä.

Potki, juokse ja pyöräile

Olemme koonneet tälle sivulle satoja pyöriä, potkulautoja ja muita potkuajoneuvoja kaiken ikäisille. Täältä löydät sähköisiä ajoneuvoja, kolmipyöriä, pyöränistuimia ja paljon muita tuotteita. Löydä suosikkisi edullisesti!

186 tuotetta
186 tuotetta