Osta nyt – maksa lokakuussa
Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä
Lekmer logo

Ulkoleikit – Löydä ulkoleikkiin sopivat lastenvaatteet, jalkineet ja lelut!

Useimmat vanhemmat näkisivät mielellään lastensa leikkivän enemmän ulkona – puutarhassa, pihalla tai puistossa.Sisällä vietetään liikaa aikaa ja vanhempien toiveena onkin saada lapset innostumaan ulkona olemisesta, mutta keinot ovat hukassa.Hyvää tarkoittavat kehotukset kuten ”Menkääpä ulos leikkimään!” tai ”Kun minä olin teidän iässänne, kaikki lapset leikkivät pihalla!” kaikuvat usein kuuroille korville.

Tarjoamalla innostavaa tekemistä vanhemmat voivat auttaa lapsiaan löytämään ulkoilun riemun. Viihdyttävät ja vauhdikkaisiin leikkeihin inspiroivat lelut ja välineet saavat lapset ylös, ulos ja liikkeelle!

Tälle sivulle olemme keränneet kaiken ulkoleikkeihin tarvittavan aina UV-suojavaatteista ja kevättakeista hiekkalaatikoihin ja keinuihin.

Ulko- ja vesileikit

Tietyt lelut ovat yksinkertaisuudessaan niin nerokkaita, etteivät koskaan mene pois muodista. Perinteiset pallot, keinut, hiekkalaatikot, hyppynarut, leikkimökit, kiipeilyköydet ja trampoliinit innostavat yhä uusia sukupolvia hauskoihin leikkeihin. Nämä lelut rohkaisevat lapsia liikkumaan ja ovat omiaan ulko- ja vesileikkeihin. Useimmat lapset viihtyvät hiekkalaatikossa, ja pienille puutarhureille on tarjolla kottikärryjä, leikkipöytiä ja istutusvälineitä. Perheen pienimmille on omat hauskat vesilelunsa, jotka taatusti innostavat riemukkaisiin vesileikkeihin. Ulkoleikeissä viihtyy suurempikin ystäväjoukko, ja monet ulkopuuhat tarjoavat tilaisuuden koko perheen yhdessäoloon. Jalkapallot, pomppupallot, keilaussetit ja petankkipelit sopivat kaikille ikään ja kokoon katsomatta.

Sadeasut ja kevättakit

Ulkona viihtymiseen tarvitaan paitsi hauskaa tekemistä myös kunnon varusteet. Kevään ja syksyn ulkoilussa ehdottomia ovat sateelta ja tuulelta suojaavat sadevaatteet, kumisaappaat, kevät- ja syystakit sekä päähineet. Lekmeriltä löydät paljon lasten ulkovaatteita eri hintaluokissa mm. Didriksonsilta, Geggamojalta, Johalta, Lindbergiltä ja Ticket Outdoorilta.  

Kevä on täällä!

Nyt säät alkavat vihdoinkin sallia hauskat ulkoleikit! Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet ulkoleikkeihin.

371 tuotetta
371 tuotetta