Baby K'tan Kantoliina puuvillaa, Musta

Lisää toivelistaan
(5)
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Superhelppo kantoliina, jota on ilo käyttää! Baby K'tan on pehmeästä puuvillasta valmistettu kantoliina, jonka innovatiivisessa muotoilussa yhdistyvät liinan ja rintarepun ominaisuudet. Saat siis kantoliinan ja rintarepun hyödyt samassa paketissa! Joustava ja pehmeä Baby K'tan on helppokäyttöinen ja siinä voit turvallisesti kantaa lastasi viidessä eri asennossa: NEWBORN KANGAROO, HUG, ADVENTURE, EXPLORE ja HIP. Sopii 3,5-16 kg painavalle lapselle. Baby K'tan on valmistettu pehmeästä ja hengittävästä, 100 % luonnollisesta puuvillasta eikä se sisällä lainkaan atsovärejä. Kulutusta kestävä ja vahva kudos kestää jopa 16 kg painon. Joustava materiaali muodostaa mukavan ja turvallisen pussin lapsellesi ja antaa hyvän tuen kantajan selälle ja hartioille. Baby K'tan muodostuu kahdesta kangaskaistaleesta, jotka yhdistyvät selässä säädettävän tukinauhan avulla. Pujota kangaskaistaleet pääsi ylitse kuten kaulanauha. Pujota käsivartesi silmukoihin - toinen toiseen ja toinen toiseen kuin pukisit t-paidan päällesi! Valmista! Baby K'tan on saatavissa seuraavan kokoisena: XS, S, M, L ja XL. Tarkista oma kokosi tuotteen kotisivuilta. Normaalisti K'tanin koko vastaa käyttämäsi t-paidan kokoa. Kannettavan lapsen iällä tai painolla ei ole vaikutusta oikean koon valinnassa. Jos epäilet kahden koon välillä, valitse mieluummin pienempi koko, sillä kantoliinan kuuluu istua napakasti. Jos olet raskaana, valitse koko, jota käytit ennen raskautta. Tutkimuksissa on osoitettu, että lapsen kantaminen kantoliinassa edistää lapsen ja vanhemman läheisyydentunnetta ja on eduksi lapsen kehitykselle. Liinassa kannetut lapset ovat yleensä tyytyväisempiä, vähemmän itkuisia ja kärsivät harvemmin koliikkivaivoista. Pakkauksessa mukana yksityiskohtainen ja selkeä käyttöohje. Baby K'tan on monesti palkittu tuote, joka niittänyt menestystä erityisesti Yhdysvalloissa. Huom. Kuvien 4 ja 5 tarkoituksena on ainoastaan esitellä asennot New Born Kangaroo ja Hip, kuvassa oleva kantoliinamalli on eri kuin tämä!

Baby K'tan on ollut ehdolla ja voittanut useita palkintoja toiminnallisuuden ja käyttäjäystävällisyyden osalta vuosina 2012-2013. Vuonna 2013 K'tan voitti parhaan vauvatuotteen yhdysvaltalaisen The Bump: Best of Baby Product -palkinnon. Baby K'tan on voittanut myös mm. About.com:in ja Strollertrafficin palkinnot.
  • Artikkelinumero L-0009232-1001
  • Turvallisuus

Toimitus

COVID-19: n nykyisten olosuhteiden vuoksi voi kestä lähetyskumppaniemme paketin kuljetuksessa muutaman lisäpäivän. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärrystäsi mahdollisista viivästyksistä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi

Arvostelut

  • 0 henkilöä olivat sitä mieltä että tämä arvostelu oli avuksi

    Arvostelu

    Helppokäyttöinen ja miellyttävän tuntuinen kantoliina. Olen erittäin tyytyväinen ja vauvakin on:)

Kirjoita oma arvostelusi tuotteesta.

Parhaillaan tuotteita ei voi arvostella.