Babylonia Kantoliina, Tricot-slen, Cool, Punainen

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu

Video

Tricot-slen kantoliina merkiltä Babylonia on pitkä ja joustava kantoliina parhaaseen mukavuuteen sinulle ja lapsellesi. Tämä monipuolinen, pehmeä ja mukava kantoliina on valmistettu 100% ekologisesti viljellystä puuvillasta. Paras valinta vastasyntyneelle tai pienelle lapselle.

Kantoliina on helppo sitoa ja mahdollistaa monia eri lapsen kantotapoja. Tuotteen mukana saat ohjekirjan, jossa esitellään perussidonnan lisäksi monia muita sitomistapoja. Kantoliina soveltuu erinomaisesti imettämiseen.

Tricot-slen kantoliina soveltuu käytettäväksi vastasyntyneiden kantamisesta aina 18 kg painavien lasten kantamiseen asti. Kantoliina on ergonomisesti muotoiltu, eikä lapsen selkään kohdistu kuormitusta, kannettavalle lapselle ei ole määritetty alaikärajaa. Voit kantaa lasta niin kauan kuin haluat, heti syntymästä. Tricot-slen kantoliinaa käytetään muun muuassa synnytyslaitoksilla vastasyntyneiden kantamiseen. Yksi koko sopii kaikille. Voidaan pestä koneessa 40 asteessa.

Materiaali: 100% ekologista, GOTS- ja Öko-Tex 100-certifioitua puuvillaa. Valmistettu Alankomaissa.
  • Artikkelinumero L-8075059-1011
  • Turvallisuus
  • Material Bomull Luomu Luomu-tag

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.