BabyBjörn Kantoreppu One Air, Mesh, Musta

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
BABYBJÖRN One-kantorepun jälkeen tulee nyt päivitetty versio One Air, joka on valmistettu pehmeästä ja ilmavasta verkkokankaasta, minkä ansiosta se on viileä ja miellyttävä sekä sinulle että vauvallesi.

Ergonominen kantoreppu parhaalla mahdollisella mukavuudella:
Kantoreppu One tarjoaa sinulle ja lapsellesi täydellisen mukavuuden koko käyttöajan. Hyvin suunniteltu ergonominen muotoilu kuormitusta vähentävällä lantiovyöllä ja pehmustetuilla, muotoonommelluilla olkaimilla sinulle. Lapsellesi pehmeää ja miellyttävää topatulla istuimella, ulkopuolisilla saumoilla ja leveyssuuntaan säädettävällä haarakappaleella. Lisäksi tukeva ja säädettävä pääntuki, joka voidaan taittaa alas, kun lasta kannetaan kasvot ulospäin.

Vastasyntyneestä 3-vuotiaseen:
Kantoreppua One voit kantaa kauan. Heti syntymästä lähtien (vähintään 3,5 kg) ilman erillistä vauvatukea ja jopa noin 3-vuotiaaksi asti (enintään 15 kg). Kantoreppu antaa oikean tuen kasvavan lapsesi päälle, selälle ja lantiolle. Kehitetty tiiviissä yhteistyössä johtavien lastenlääkäreiden kanssa, aivan kuten muutkin BABYBJÖRNin kantoreput. One-kantoreppu on lisäksi International Hip Dysplasia Instituten testaama, joka luokittelee sen lantioystävälliseksi kantorepuksi. Vastasyntyneen lapsen lantio saa oikean tuen ja se pysyy optimaalisessa asennossa jalat kulmassa ulospäin. Tämä edistää lantion hyvää kehitystä, mikä on tärkeää lapsesi ensimmäisten elinkuukausien aikana.

4 tapaa kantaa edessä ja takana:
Kantoreppu One on yksinkertainen käyttää itse joka tilanteessa. Siinä on erityinen korkeusasento, jotta voisit kantaa vastasyntynyttäsi parhaalla mahdollisella tavalla - rinnan korkeudella, kasvot kantajaan päin, sydän sydäntä vasten. Noin 4 kuukauden ikäisestä alkaen käytetään alempaa korkeusasentoa ja silloin lasta voidaan kantaa joko kasvot ulospäin tai kantajaan päin. 12 kuukauden ikäisestä alkaen voit kantaa lasta myös selässä. Lapsi on helppo laittaa selkään ilman apua.

Testattu ja turvallinen:
One-kantoreppu on kantorepputestin voittaja ruotsalaisessa lehdessä Råd & Rön numerossa 3/2014. Kaikki materiaalit ovat helliä lapsesi ihoa vasten ja vaarattomia maistella. Ei sisällä mitään terveydelle vahingollisia aineita. Täyttää Öko-Tex Standardi 100, vauvantuotteiden 1. luokan kantoreppujen turvallisuusvaatimukset, EN 13209-2:2005.

Kuormitus:
Vähintään 3,5 kg/53 cm
Korkeintaan 15 kg/100 cm

Vähimmäisikä kasvot ulospäin kannettaessa: 5 kuukautta
Enimmäispaino kasvot ulospäin kannettaessa: 12 kg

Pääkangas: 100? % polyesteria
Lantiovyön vuori: 100 % polyesteria
Suoja jalkojen asennonsäädön vetoketjulle: 100 % puuvillaa

Hoito-ohjeet:
Konepesu 40 °C. Pestään erillään. Käytä ympäristöystävällistä ja hellävaraista pesuainetta ilman valkaisuaineita. Ei rumpukuivausta. Verkkokankaisia kantoreppuja ei tule silittää.

Oletko epävarma siitä, mikä kantoreppu sopii sinulle? Tässä on BABYBJÖRNin oma kantoreppuopas: http://www.babybjorn.co.uk/carrier-guide
  • Artikkelinumero 157295
  • Turvallisuus

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.