BabyBjörn Kantoreppu One, Cotton Mix, Deniminharmaa/tummanharmaa

Lisää toivelistaan
(1)
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Kantoreppu One merkiltä BABYBJÖRN on ihanteellinen sinulle, joka haluat ergonomisen kantorepun uskomattomalla mukavuudella. Ja välttämätön sinulle, joka haluat vaihtaa kantoasentoa käyttäessäsi kantoreppua pidemmän aikaa. Voit kantaa lasta sekä edessä että takana - yksinkertaista ja miellyttävää joka tilanteessa. Tarvitset ainoastaan One-kantorepun.

Ergonominen kantoreppu maksimaalisella mukavuudella:
Kantoreppu One tarjoaa sinulle ja lapsellesi täydellisen mukavuuden koko käyttöajan. Hyvin suunniteltu ergonominen muotoilu kuormitusta vähentävällä lantiovyöllä ja pehmustetuilla, muotoonommelluilla olkaimilla sinulle. Lapsellesi pehmeää ja miellyttävää topatulla istuimella, ulkopuolisilla saumoilla ja leveyssuuntaan säädettävällä haarakappaleella. Lisäksi tukeva ja säädettävä pääntuki, joka voidaan taittaa alas, kun lasta kannetaan kasvot ulospäin.

Vastasyntyneestä 3-vuotiaseen:
One-kantoreppua voit kantaa kauan. Heti syntymästä lähtien (vähintään 3,5 kg) ilman erillistä vauvatukea ja jopa noin 3-vuotiaaksi asti (enintään 15 kg). Kantoreppu antaa oikean tuen kasvavan lapsesi päälle, selälle ja lantiolle. Kehitetty tiiviissä yhteistyössä johtavien lastenlääkäreiden kanssa, aivan kuten muutkin kantoreppumme.

4 tapaa kantaa vatsan päällä sekä selässä:
One-kantoreppu on yksinkertainen käyttää itse joka tilanteessa. Siinä on erityinen korkeusasento, jotta voisit kantaa vastasyntynyttäsi parhaalla mahdollisella tavalla - rinnan korkeudella, kasvot kantajaan päin, sydän sydäntä vasten. Noin 4 kuukauden ikäisestä alkaen käytetään alempaa korkeusasentoa ja silloin lasta voidaan kantaa joko kasvot ulospäin tai kantajaan päin. 12 kuukauden ikäisestä alkaen voit kantaa lasta myös selässä. Lapsi on helppo laittaa selkään ilman apua.

Testattu ja turvallinen:
Kantoreppu One on kantorepputestin voittaja ruotsalaisessa lehdessä Råd & Rön numerossa 3/2014. Kaikki materiaalit ovat helliä lapsesi ihoa vasten ja vaarattomia maistella. Ei sisällä mitään terveydelle vahingollisia aineita. Täyttää Öko-Tex Standardi 100, vauvantuotteiden 1. luokan kantoreppujen turvallisuusvaatimukset, EN 13209-2:2005.

Kuormitus:
Vähintään 3,5 kg/53 cm
Korkeintaan 15 kg/100 cm

Vähimmäisikä kasvot ulospäin kannettaessa: 5 kuukautta
Enimmäispaino kasvot ulospäin kannettaessa: 12 kg

Päämateriaali: 60 % puuvillaa, 40 % polyesteria
Vuori: 100 % puuvillaa
Sisäpuoli lantiovyö: 100 % polyesteria

Hoito-ohjeet:
Konepesu 40 °C. Pestään erillään. Käytä ympäristöystävällistä ja hellävaraista pesuainetta ilman valkaisuaineita.

Oletko epävarma siitä, mikä kantoreppu sopii sinulle? Tässä on BABYBJÖRNin oma kantoreppuopas:
http://www.babybjorn.co.uk/carrier-guide
  • Artikkelinumero 157293
  • Turvallisuus

Toimitus

Kun tilauksesi on lähetetty varastostamme, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa näkyy seurantanumero. Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää useamassa paketeissa.
Haluatko tietää lisää toimituksesta?  Paina tästä.

Palautus

Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta? Paina tästä.