BabyBjörn Kantoreppu One, Cotton Mix, Musta/Hopea

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
BABYBJÖRNin One on ihanteellinen sinulle, joka haluat ergonomisen kantorepun ylivertaisella kantomukavuudella. Ja ehdoton sinulle, joka haluat vaihdella kantoasentoa käyttäessäsi reppua pidemmän aikaa. Voit kantaa sitä sekä takana että edessä - yksinkertaista ja miellyttävää joka tilanteessa. Kantoreppu One - siinä on kaikki, mitä tarvitset.

Ergonominen ja miellyttävä käyttää:
Kantoreppu One tarjoaa sinulle ja lapsellesi täydellisen mukavuuden koko käyttöajaksi. Tarkkaan harkittu ergonominen muotoilu, kuormitusta vähentävä lantiovyö ja pehmustetut, muotoillut olkaimet sinulle. Pehmeä ja miellyttävä lapsellesi pehmustetulla istuimella, ulkopuolisilla saumoilla ja säädettävällä leveydellä. Lisäksi tukeva ja säädettävä pääntuki, joka voidaan taittaa alas, kun lasta kannetaan selkä kantajan kehoa vasten.

Vastasyntyneestä 3-vuotiaaksi:
Kantoreppu Onea voi käyttää pitkään. Heti syntymän jälkeen (vähintään 3,5 kg) ilman mitään lisävarustetta ja jopa 3-vuotiaaksi (korkeintaan 15 kg) asti. Kantoreppu tarjoaa oikean tuen kasvavan lapsesi päälle, selälle ja lantiolle. Kehitetty läheisessä yhteistyössä johtavien lastenlääkäreiden kanssa, kuten muutkin kantoreppumme.

Neljä kantoasentoa rinnalla ja selässä:
Kantoreppu One on yksinkertainen käyttää joka asennossa. Juuri oikea korkeus vastasyntyneille. Vastasyntyneen tasolla voit kantaa vauvaasi tavallista ylempänä rinnalla - kasvot kohti kasvoja ja lähellä sydäntä. Noin 4 kuukauden ikäisestä käytetään alempaa kantokorkeutta, ja silloin voit kantaa lastasi joko itseäsi vasten tai kasvot eteenpäin. 12 kuukaudesta alkaen voit kantaa lasta myös selässä. Lapsen selkään asettaminen on helppoa ja turvallista ilman apua.

Testattu ja turvallinen:
One-kantoreppu selviytyi voittajaksi ruotsalaisen Råd & Rön -lehden 3/2014 kantoreppuvertailussa. Kaikki Babybjörnin kankaat ovat hellävaraisia vauvasi iholle ja turvallisia suuhunpantaviksi. Taatusti ilman terveydelle haitallisia aineita. Materiaalit täyttävät vauvantuotteille asetetut Öko-Tex 100 -standardin, luokan 1 vaatimukset. Täyttää kantoreppujen turvallisuutta koskevan standardin EN 13209-2:2005 vaatimukset.

Kuormitus:
Vähintään 3,5 kg/53 cm
Enintään 15 kg/100 cm

Vähimmäisikä kannettaessa kasvot eteenpäin: 5 kk
Enimmäispaino kannettaessa kasvot eteenpäin: 12 kg

Päämateriaali: 60 % puuvilla, 40 % polyesteri
Vuori: 100 % puuvilla
Vyötäröhihnan vuori: 100 % polyesteri

Hoito-ohje:
Konepesu 40 °C. Pestävä erikseen. Suositellaan mietoa, ympäristöystävällistä pesuainetta, joka ei sisällä valkaisuaineita.

Oletko epävarma siitä, mikä kantoreppu sopii sinulle? Täältä löydät BABYBJÖRNin oman kantoreppuoppaan:
http://www.babybjorn.co.uk/carrier-guide
  • Artikkelinumero 174225
  • Turvallisuus

Toimitus

COVID-19: n nykyisten olosuhteiden vuoksi voi kestä lähetyskumppaniemme paketin kuljetuksessa muutaman lisäpäivän. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärrystäsi mahdollisista viivästyksistä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi