BabyBjörn Kantoreppu We Air, Mesh, Valkoinen

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Helppokäyttöinen kantoreppu erittäin pehmeää ja ilmavaa verkkokangasta!
We Air -kantoreppu antaa sinun ja lapsesi nauttia läheisyydestä ilman hiostavaa tunnetta. Joustava, pehmeä mesh-materiaali hengittää ja tuntuu miellyttävän viileältä sekä sinulle että lapsellesi. Kangas tuntuu pehmeältä lapsen ihoa vasten, mutta on samalla erittäin kestävä ja selviää päivittäisestäkin konepesusta. Kantoreppu kuivuu nopeasti pesun jälkeen. Koko kantoreppu on Öko-Tex-hyväksytty, mikä tarkoittaa, ettei se sisällä terveydelle haitallisia tai allergisoivia aineita.

Helppo käyttää, helppo säätää
We Air -kantoreppua on helppo käyttää kaikissa kantoasennoissa. Reppua on helppo käyttää ilman apua. Kiinnitettäviä solkia on vain muutama ja istuvuus on helppo säätää sopivaksi. Myös silloin kun haluat kantaa lasta selkäpuolella. Koska etuosan saa avattua, vauvan nostaminen pois kantorepusta sujuu helposti ja nopeasti. Tästä on hyötyä erityisesti silloin, kun vauvasi on nukahtanut kantoreppuun.

Kanna rinnalla tai selässä
We Air -kantorepussa kannat lastasi sekä rinnalla että selässä leveässä haara-asennossa kasvot itseäsi kohti.

Sopiva syntymästä lähtien - kiinteä koroke vastasyntyneille
Kantoreppu on suunniteltu niin, että se sopii vastasyntyneille ja mukautuu kasvavan lapsesi anatomisesti muuttuviin tarpeisiin. Yksi kantorepun kantoasennoista on tarkoitettu erityisesti vastasyntyneille. Lapsen kasvaessa käytetään matalampaa tasoa.

Helppo kantaa myös selkäpuolella
We Air -kantorepussa kannat lastasi turvallisesti ja mukavasti selässä 12 kuukauden iästä alkaen. Lapsen siirtäminen kantorepussa selkäpuolelle on turvallista ja helppoa. Nosta lapsi kantoreppuun kasvot itseäsi kohti ja kiepauta koko kantoreppu edestä selkäpuolelle. Olkahihnoista muodostuu kehoasi kiertävä lenkki, joka varmistaa, ettei lapsesi pääse putoamaan. Helppoa ja turvallista!

Mukava vyötäröhihna ja pehmustetut olkahihnat
Tukeva vyötäröhihna sekä pehmustetut ja muotoillut olkahihnat takaavat, että kantoreppu tuntuu mukavalta myös vauvan kasvaessa. Vyötäröhihnan ansiosta lapsen paino jakautuu tasaisesti eikä kantajan selkä ja hartiat kipeydy. Kantoreppu on helppo säätää sopivaksi - kiristä tai löysää vyötäröhihnan ja olkahihnojen nauhoja repun ollessa paikoillaan optimaalisen istuvuuden löytämiseksi.

Lonkkaystävällinen kantoreppu leveällä haara-asennolla
Lapsesi istuu repussa ergonomisessa, leveässä haara-asennossa. International Hip Dysplasia Institute on We Air -kantoreppua testattuaan todennut sen "lonkkaystävälliseksi". Lapsen lonkat saavat oikeanlaista tukea ja pysyvät hyvässä asennossa jalat ulospäin suuntautuneina. Asento edistää lonkkien suotuisaa kehitystä, mikä on tärkeää lapsen ensimmäisinä kuukausina.

Tukeva, säädettävä niskatuki
Hyvä niskatuki on erittäin tärkeä ensimmäisten viiden kuukauden aikana kunnes lapsi on oppinut itse kannattelemaan päätään. Tässä kantorepussa on tukeva, säädettävä tuki vauvan päälle ja niskalle. Niskatuki on portaattomasti säädettävä ja siten yksilöllisesti sovitettavissa.

Pystyasento ja vapaasti roikkuvat kädet ja jalat
Pystyasento pitää hengitystiet avoimina ja mahdollistaa vauvan hengityksen tarkkailun. We Air -rintarepussa lapsi voi vapaasti liikutella käsivarsiaan ja jalkojaan. Tämä edistää lihasten sekä motoristen taitojen ja tasapainon kehittymistä.

We Air - helppo ottaa mukaan
Kätevän kantorepun voi rullata kokoon ja pakata hoitolaukkuun tai lastenvaunujen alle.

Tuotetiedot
Käyttöikä ja -paino
Vastasyntyneestä 3-vuotiaaksi asti.
Vähimmäispaino 3,5 kg/53 cm.
Enimmäispaino 15 kg/100 cm.
Suositeltu vähimmäisikä kannettaessa lasta selkäpuolella: 12 kk.
Pienille 3,5 - 4,5 kg painaville lapsille tulee repussa käyttää säärihihnoja jalanteiden pienentämiseksi.

Materiaali
Kaikki tuotteessa käytetyt kankaat ovat vauvantuotteita koskevan Öko-Tex 100 -standardin, luokan 1 mukaisia. Kantoreppu We Air ei sisällä lainkaan terveydelle haitallisia tai allergisoivia aineita.

Verkkokangas: 100 % polyesteri
Vyötäröhihnan vuori: 100 % polyesteri
Reisien asennon vetoketjujen suojus: 100 % puuvilla

Turvallisuus
Kantoreppu We Air täyttää eurooppalaisen EN13209-2:2005- ja amerikkalaisen ASTM F2236-standardin turvallisuusvaatimukset.

Hoito-ohje
Koko kantoreppu voidaan pestä koneessa 40 asteessa. Verkkokankainen kantoreppu kuivuu ohuen ja ilmavan materiaalin ansiosta nopeasti. We Air -kantoreppua ei saa rumpukuivata eikä silittää.
  • Artikkelinumero 174221
  • Turvallisuus

Toimitus

COVID-19: n nykyisten olosuhteiden vuoksi voi kestä lähetyskumppaniemme paketin kuljetuksessa muutaman lisäpäivän. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärrystäsi mahdollisista viivästyksistä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi