BabyBjörn Kantoreppu We, Cotton, Smaragdi/vihreä

Lisää toivelistaan
Siirry kassalle
Väliaikaisesti loppu
Kantoreppu We on uuden sukupolven kantoreppu, jota opit käyttämään hetkessä. Se on helppo laittaa päälle ja ottaa pois ja se on suunniteltu niin, että voit käyttää sitä itse, ilman apua, joka tilanteessa. Myös silloin, kun laitat lapsen selkääsi.

Kolme erilaista kantotapaa, erityisesti sovellettu vastasyntyneelle, suuremmalle lapselle sekä selässä kantamiseen. Kannat lastasi kasvot sinua kohti, jalat leveässä asennossa, ja hän saa oikean tuen päälle, selälle ja lantiolle. We-kantorepussa on pehmustetut olkaimet, kuormitusta vähentävä lantiovyö, mikä tarjoaa sinulle mukavaa ja ergonomista kantamista pidemmänkin aikaa.

Kantoreppu on säädettävä, joten se sopii useille eri kantajille ja se voidaan avata etupuolelta, mikä helpottaa lapsen nostamista kantorepusta. Käytännöllistä, kun hän on nukahtanut kantoreppuun. Et tarvitse erillistä vauvatukea, BABYBJÖRNin kantoreput sopivat vastasyntyneille ensimmäisestä päivästä lähtien sekä koko käyttöajan 0-3 vuotta.

Yksinkertainen selässä kantaminen 1-vuotiaasta alkaen. We-kantorepussa on ainutlaatuinen toiminto, jonka avulla lapsi on helppoa ja turvallista sijoittaa selkään. Siirrät kantoreppua etupuolelta taakse lapsen istuessa kantorepussa, yhtä turvallisesti kuin aina. Tämän ainutlaatuisen ratkaisun ansiosta on kantorepun hihna koko ajan kuin suljettu lenkki kehosi ympärillä. Ja voit helposti sijoittaa lapsen selkääsi omin avuin!

- Vastasyntyneestä 3-vuotiaaksi
- Enimmäispaino 15 kg/100 cm
- Pääkangas: 100? % puuvillaa
- Muu kangas: 100? % polyesteria

We-kantoreppu on valittu Parhaaksi Ostokseksi Ruotsin televisio-ohjelman Plus kantorepputestissä, joka näytettiin Ruotsin televisiossa helmikuussa 2015. Testin suorittivat vanhemmat ja fysioterapeutti Kine Johansen. Kine Johansen, fysioterapeutti, joka on erikoistunut lapsiin, valitsi myös We-kantorepun parhaaksi kantorepuksi, mitä tulee ergonomiaan, hyvään tukeen la lapsen liikkuvuuteen.
  • Artikkelinumero 156105
  • Turvallisuus

Toimitus

COVID-19: n nykyisten olosuhteiden vuoksi voi kestä lähetyskumppaniemme paketin kuljetuksessa muutaman lisäpäivän. Kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärrystäsi mahdollisista viivästyksistä ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset yhden työpäivän kuluessa.
Tämän jälkeen toimitus kestää 2-4 työpäivää Postilla ja 1-2 työpäivää Budbeella Helsinkiin.
Jos tilaat tuotteen suoraan toimittajalta, kuljetus on 7-14 työpäivää.
Kuljetusyhtiö ottaa teihin yhteyttä toimitusta varten.
Huomitoithan, että tilauksesi voidaan lähettää eri paketeissa.

365 päivän avoin ostos!
Tarjoamme asiakkaillemme 365 päivän avoimen oston alkuperäispakkauksessa oleville tuotteille.
Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 365 päivän kuluessa, kunhan tuotteet eivät ole vaurioituneet ja ovat alkuperäispakkauksessaan.
- Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus, joka alkaa päivästä, jolloin tuote saapui sinulle.
- Turvallisuussyistä peruutusoikeus tai avoin kauppa ei koske asennettuja rattaita ja autonistuimia.
- Terveys- ja hygieniasyistä emme hyväksy esimerkiksi alusvaatteiden, tuttien, vauvanpullojen, imteyslaitteiden ja hiustarvikkeiden palautuksia. (Poikkeuksia voidaan tehdä imetysliivien kanssa.)
Oletko hävittänyt palautuslomakkeen? Kysy apua uuden saamiseksi asiakaspalvelustamme!
Palauta kaikki alkuperäispakkaukset ja tarvittaessa merkin laput.
Haluatko tietää lisää FAQ? Paina tästä.

HUOM!  Asiakkaana vastaat paketin saapumisesta perille. Lähettäessä huomioi paketin tunnus sekä pidä lähetyksen kuitti tallessa.

Palautusosoite:

Lekmer
Norra Stigamovägen 4
555 92 Jönköping
Sweden Ruotsi